Outplacement voor ervaren werknemers

De kracht van de ervaring

Outplacement oftewel begeleiding van werk naar werk van ervaren werknemers gaat ook in tijden van corona onveranderd goed. We zien dat werkgevers de door u geboden ervaring extra waarderen. Coaching tijdens corona gaat dus onverminderd door, net als het behalen van resultaten voor u.

Persoonlijk contact

Outplacement overkomt u niet elke dag. Daarom is het fijn om een leeftijdgenoot te spreken die luistert en deskundig advies geeft. Neem gerust contact op met het team van 50+ Carrière voor wijze raad of een vrijblijvende kennismaking. We begeleiden u graag.

 telephone icon red085 - 3035317

Onze instrumenten

U krijgt individuele begeleiding, persoonlijke aandacht en een antwoord op uw vragen. Onze coaching is 100% maatwerk en vindt gewoon op kantoor plaats met gepaste afstand, maar kan ook deels online. De combinatie van online en offline coaching werkt efficiënt en is laagdrempelig. Het bereidt u ook voor op het online sollicitatieproces.

Daarnaast kunt u deelnemen aan de workshops Netwerken naar werk met Linkedin en Solliciteren anno 2021. U ontvangt bij de start van uw traject onze werkmap met informatie en oefeningen en krijgt toegang tot uw digitale loopbaanomgeving die 100% AVG-proof is. 

0
Klanttevredenheid 2020:

 

   

 

   

Image

50+ Carrière, sinds 2004

50+ Carrière kent als geen ander outplacementbureau de mogelijkheden van ervaren (50+) werknemers op de arbeidsmarkt. Al vanaf 2004 zetten onze 25 loopbaancoaches zich gepassioneerd voor u in.

Een vestiging bij u in de buurt

Onze 25 coaches hebben zelf een sterk regionaal netwerk en kennen de arbeidsmarkt. Ze zijn zelf ook 50+ en hebben de nodige ervaring. 

Voor het profiel van uw coach en zijn/haar referenties, klik op uw regio op de kaart van Nederland. 

Onze werkwijze in vijf stappen

1

Vrijblijvend kennismaken

In het persoonlijke kennismakingsgesprek met uw coach bespreekt u uw situatie en wat uw wensen, behoefte en verwachtingen zijn. Wij laten zien hoe we werken en u aan het werk helpen. Op verzoek maken we een plan op maat. 

2

Vertrouwen in uw eigen kunnen

 • U ontvangt onze werk naar werk map met een stappenplan, informatie en oefeningen en krijgt toegang tot uw digitale loopbaandossier.
 • Wanneer u in onmin bent vertrokken, kan dat u blijven hinderen. Daar gaan we eerst mee aan de slag. We trekken lessen uit het verleden en kijken vervolgens met u naar de toekomst. 
 • We kijken we met u naar uw mogelijkheden. We halen uw successen en kwaliteiten naar boven als basis om uw loopbaanvervolg richting te geven. U krijgt meer vertrouwen. 
 • Er kunnen bij u soms onbewuste overtuigingen zijn die belemmerend werken, zoals 'ik ben te oud', of 'wie zit er nog op mij te wachten'.  Daar zetten we een streep doorheen, want ervaren werknemers hebben een plus op de arbeidsmarkt.    
Image
3

Focus met een kansrijke zoekrichting

De bepaling van uw zoekrichting is essentieel om aan het werk te komen en te blijven. Hoe meer focus, hoe beter. U komt eerder in gesprek met de juiste werkgever. 'Breed' de markt op gaan, heeft weinig zin. 

We kijken naar wat u kan, uw competenties en vaardigheden en wat u geleerd heeft. Tevens krijgen we inzicht in waar mogelijke ‘stressfactoren’ kunnen optreden. We benoemen de “loopbaanwaarden”. “Wat wil ik?” en “Wat past bij mij?” en bespreken de te nemen stappen.

De zoekrichting is pas compleet als er goed gekeken is naar de arbeidsmarkt. Welke mogelijkheden zijn er voor u?

De zoekrichtingsfase eindigt met het opmaken van het persoonlijke zoekprofiel en deze kunnen verwoorden in de 'Elevator Pitch'. 

Image
4

Arbeidsmarktbenadering en netwerk

 • Zodra de zoekrichting duidelijk is, starten we met de arbeidsmarktbenadering. De begeleiding is erop gericht om netwerk- en sollicitatiegesprekken voor te bereiden, te voeren en te evalueren. 
 • In de huidige arbeidsmarkt is het essentieel dat u zorgt dat relevante mensen u kennen en u een baan 'gunnen'. U zult aangenaam verrast worden over de kracht van uw eigen netwerk. 
 • We ondersteunen met het opstellen van uw CV, Linkedin-profiel en motivatiebrief.
 • Workshops netwerken naar werk m.b.v Linkedin en Solliciteren anno 2021:
  • Het nut van netwerken: waar vind ik mijn contacten en netwerken, hoe moet ik er mee aan de slag en wat levert het mij op? Wat kan het netwerk van mijn contacten voor me betekenen?
  • De Elevator Pitch, hoe en aan wie maak ik duidelijk wat ik zoek?
  • Linkedin; opmaken van duidelijk profiel, uitbouwen van uw contacten, vacatures vinden en zelf gevonden worden door werkgevers.
  • Solliciteren anno 2021, tijdens corona en hoe kan ik me het beste hierop voorbereiden. 
Image
Image
5

Resultaat en Borging

Wanneer u weer aan het werk bent, houden we contact om uw nieuwe baan te bestendigen en voor uw en 
ons netwerk.

Iedereen die wil, komt aan het werk. Honderden werknemers zijn door 50+ Carrière naar volle tevredenheid 
naar een nieuwe passende baan begeleid.

Onze tarieven

 • De kosten van een traject worden mede bepaald door uw begeleidingsvraag en het beschikbare budget. U kunt bij ons terecht vanaf €2.500,- excl btw. Na het kennismakingsgesprek met uw coach maken we voor u een persoonlijk trajectvoorstel. 
 • Voorkom BTW en extra loonbelasting. Als u besluit uw transitievergoeding aan uzelf uit te laten keren om vervolgens later te beslissen over een van-werk-naar-werk traject, doet u uzelf te kort. U betaalt onnodig veel loonbelasting over uw transitievergoeding en ook nog BTW over uw traject. Uw werkgever had de 21% BTW kunnen verrekenen.