Outplacement voor ervaren werknemers

Het succes van de ervaring

De outplacementbegeleiding van ervaren werknemers door 50+ Carrière is ook in tijden van corona nog steeds succesvol. We zien dat werkgevers de door u geboden ervaring extra waarderen. Coaching tijdens corona gaat dus onverminderd door, net als het behalen van resultaten voor u.

We begeleiden u graag en maken voor u, na een vrijblijvende kennismaking een plan van aanpak op maat. 

'Iedereen die wil, komt met de juiste middelen aan het werk'

0
Klanttevredenheid 2020:

50+ Carrière, sinds 2004

50+ Carrière kent als geen ander outplacementbureau de mogelijkheden van ervaren (50+) werknemers op de arbeidsmarkt. Al vanaf 2004 zetten onze 25 loopbaancoaches zich gepassioneerd voor u in.

Een vestiging bij u in de buurt

Onze 25 coaches hebben zelf een sterk regionaal netwerk en kennen de arbeidsmarkt. Ze zijn zelf ook 50+ en hebben de nodige ervaring. 

Voor het profiel van uw coach en zijn/haar referenties, klik op uw regio op de kaart van Nederland. 

Persoonlijk contact

Outplacement overkomt u niet elke dag. Daarom is het goed om de tijd te nemen en een van ons te spreken voor deskundig advies. Neem gerust contact op met het team van 50+ Carrière voor raad of een vrijblijvende kennismaking. We begeleiden u graag.

 telephone icon red085 - 3035317

Onze instrumenten

U krijgt individuele begeleiding, persoonlijke aandacht en een antwoord op uw vragen. Onze coaching is 100% maatwerk en vindt gewoon op kantoor plaats met gepaste afstand, maar kan ook deels online. De combinatie van online en offline coaching werkt efficiënt en is laagdrempelig. Het bereidt u ook voor op het online sollicitatieproces.

Daarnaast kunt u deelnemen aan de workshops Netwerken naar werk met Linkedin en Solliciteren anno 2021. U ontvangt bij de start van uw traject onze werkmap met informatie en oefeningen en krijgt toegang tot uw digitale loopbaanomgeving die 100% AVG-proof is. 

 

   

 

   

Image

Onze werkwijze in vijf stappen

1

Vrijblijvend kennismaken

In het persoonlijke kennismakingsgesprek met uw coach bespreekt u uw situatie en wat uw wensen, behoefte en verwachtingen zijn. Wij laten zien hoe we werken en u aan het werk helpen. Op verzoek maken we een plan op maat. 

2

Vertrouwen in uw eigen kunnen

 • U ontvangt onze werk naar werk map met een stappenplan, informatie en oefeningen en krijgt toegang tot uw digitale loopbaandossier.
 • Wanneer u in onmin bent vertrokken, kan dat u blijven hinderen. Daar gaan we eerst mee aan de slag. We trekken lessen uit het verleden en kijken vervolgens met u naar de toekomst. 
 • We kijken we met u naar uw mogelijkheden. We halen uw successen en kwaliteiten naar boven als basis om uw loopbaanvervolg richting te geven. U krijgt meer vertrouwen. 
 • Er kunnen bij u soms onbewuste overtuigingen zijn die belemmerend werken, zoals 'ik ben te oud', of 'wie zit er nog op mij te wachten'.  Daar zetten we een streep doorheen, want ervaren werknemers hebben een plus op de arbeidsmarkt.    
Image
3

Focus met een kansrijke zoekrichting

De bepaling van uw zoekrichting is essentieel om aan het werk te komen en te blijven. Hoe meer focus, hoe beter. U komt eerder in gesprek met de juiste werkgever. 'Breed' de markt op gaan, heeft weinig zin. 

We kijken naar wat u kan, uw competenties en vaardigheden en wat u geleerd heeft. Tevens krijgen we inzicht in waar mogelijke ‘stressfactoren’ kunnen optreden. We benoemen de “loopbaanwaarden”. “Wat wil ik?” en “Wat past bij mij?” en bespreken de te nemen stappen.

De zoekrichting is pas compleet als er goed gekeken is naar de arbeidsmarkt. Welke mogelijkheden zijn er voor u?

De zoekrichtingsfase eindigt met het opmaken van het persoonlijke zoekprofiel en deze kunnen verwoorden in de 'Elevator Pitch'. 

Image
4

Arbeidsmarktbenadering en netwerken

 • Zodra de zoekrichting duidelijk is, starten we met de arbeidsmarktbenadering. De begeleiding is erop gericht om netwerk- en sollicitatiegesprekken voor te bereiden, te voeren en te evalueren. 
 • In de huidige arbeidsmarkt is het essentieel dat u zorgt dat relevante mensen u kennen en u een baan 'gunnen'. U zult aangenaam verrast worden over de kracht van uw eigen netwerk. 
 • We ondersteunen met het opstellen van uw CV, Linkedin-profiel en motivatiebrief.
 • Sollicitaties bereiden we voor zodat u vol vertrouwen het gesprek in gaat. 
Image

Workshops; deel uw netwerk- en sollicitatie-ervaring met uw lotgenoten

Workshop netwerken naar werk m.b.v Linkedin

 • Het nut van netwerken: waar vind ik mijn contacten en netwerken, hoe moet ik er mee aan de slag en wat levert het mij op? Wat kan het netwerk van mijn contacten voor me betekenen?
 • De Elevator Pitch, hoe en aan wie maak ik duidelijk wat ik zoek?
 • Linkedin; opmaken van duidelijk profiel, uitbouwen van uw contacten, vacatures vinden en zelf gevonden worden door werkgevers.

Workshop Solliciteren anno 2021

 • Het digitale selectieproces. Hoe lezen 'Robots' uw CV en uw video-pitch?
 • Online solliciteren, do's en don'ts.
 • Omgaan met kritische vragen
Image
5

Resultaat en Borging

Iedereen die wil, komt aan het werk. En wanneer u weer aan het werk bent, houden we contact om uw nieuwe baan te bestendigen. 

Onze tarieven

 • De kosten van een traject worden mede bepaald door uw begeleidingsvraag en het beschikbare budget. Na het kennismakingsgesprek met uw coach maken we voor u een persoonlijk trajectvoorstel. 
 • Voorkom BTW en extra loonbelasting. Als u besluit uw transitievergoeding aan uzelf uit te laten keren om vervolgens later te beslissen over een van-werk-naar-werk traject, doet u uzelf te kort. U betaalt onnodig veel loonbelasting over uw transitievergoeding en ook nog BTW over uw traject. Uw werkgever had de 21% BTW kunnen verrekenen.