Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Arnhem zijn Willeke Overink en Erika Brinkman. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Willeke Overink of Erika Brinkman. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image
Image

Willeke Overink

Willeke Overink heeft meer dan 25 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Zij kent de arbeidsmarkt door en door. De laatste jaren zet Willeke Overink zich intensief in voor ervaren werknemers en heeft zij al tientallen 50+ Carrière kandidaten met succes naar werk begeleid in outplacement- en re-integratietrajecten. Zij is aangesloten bij de NOBCO.

'Pragmatisch denken en handelen geeft vaart aan uw traject'

Als coach werkt Willeke met individuen en groepen met uiteenlopende veranderingsvragen. Veel voorkomende thema’s zijn: scherp krijgen van jouw focus, duurzame inzetbaarheid, strategisch HRM, persoonlijke- en teamontwikkeling, competentieontwikkeling, stressreductie, solliciteren, presenteren, loopbaanontwikkeling en de juiste vrouw/man op de plek.

Willeke maakt gebruik van Odin Development Compass (ODC). Met het ODC instrument wordt op wetenschappelijke gronden (op basis van het gedachtegoed van Carl Gustav Jung) gemeten welke competenties en onbewuste drijfveren krachtig overeind blijven en gaan vervormen onder druk en stress. Ook geeft het ODC inzicht in competenties die nog ontwikkelbaar zijn voor verdere groei.

50+ Carrière klanten over Willeke

 • "Ik heb Willeke ervaren als een professionele en gedreven jobcoach die weet waar ze het over heeft. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en weet mensen het beste uit zich te halen. Heel veel dank voor alles!" (Harry)

 • "Het was een pittig traject ivm prive omstandigheden. Waar Willeke, mijn coach heel goed op ingespeeld heeft. Ze heeft mij er heel goed doorheen getrokken met het gewenste resultaat. Ze heeft mij op heel veel fronten geholpen, niks was haar te gek. Daar ben ik heel erg blij mee. Mijn dank daarvoor. En ben heel blij dat ik weer een baan heb. Ook mede dankzij Willeke".  (Monique) 

 • "Tevreden over het traject, Willeke heeft me zeker goed geholpen helder te krijgen wat ik wil en daar ook in de gesprekken op een goede manier voor te gaan. Prettige persoonlijke benadering en ze weet je wel positief te motiveren" (Jan).

 • "Ik heb aan Willeke Overink gedurende het gehele traject erg veel steun en advies ondervonden. Vond haar erg betrokken bij mij als persoon. 50+ carrière is voor mij een goede keuze geweest" (Hans).
 • "Willeke is een zeer betrokken coach. Zij straalt rust uit, kan vertrouwen in eigen kunnen (van de klant, van mij dus) goed opbouwen. Komt met goede ideeën en tips" (Martin).

 • "Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Willeke van 50+ Carrière. Haar luisterend oor, sturing en haar adviezen heb ik zeer op prijs gesteld. Ze heeft mijn heel goed geholpen om duidelijk te krijgen wat ik kan en wil. Zonder deze begeleiding had ik mijn zoekrichting veel moeilijker gevonden. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat" (Elma).

 • "Ik kijk terug op een plezierig traject, een stimulans om zelf actief aan de slag te gaan" (René).
Image

Erika Brinkman

Erika is sinds 2003 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft gewerkt als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs en als coach voor een re-integratiebedrijf. Erika heeft opleidingen gevolgd op het gebied van trajectbegeleiding, loopbaanadvies, NLP, systemisch werk en is niet alleen gecertificeerd loopbaancoach maar ook lifecoach. Zij is als loopbaanprofessional geregistreerd bij de NOLOC.

'Zelfkennis is de basis en plezier het kompas!'

Als coach begeleidt Erika mensen op hun levenspad, met specialiteit mens en werk. Kernwoorden in de begeleiding zijn vitaliteit (waar wordt je blij van) en zingeving (wat is belangrijk in jouw leven en wat is jouw unieke bijdrage in de maatschappij?) Erika weet mensen te verbinden met hun passie en eigen(wijs)heid.

Haar diensten zijn: coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement en het werken met kleine groepen in loopbaantraining, inspiratieworkshops (empowerment), verdiepingsjaar voor werk en leven en teamcoaching.

Image

50+ Carrière klanten over Erika

 • "Ik vond mijn coach erg prettig in haar benadering. Er was sprake van een klik en wederzijds vertrouwen. Ik ben tevreden met de opleiding/omscholing die ik heb kunnen volgen en daardoor een andere richting in de arbeidsmarkt" (Tonny).

 • "Erika is een vakvrouw, weet goed te luisteren en werkt mee aan de individuele behoefte. Geeft goede adviezen en heeft goede ideeën voor de arbeidsmarkt. Ze houdt goed overzicht over het hele traject. Ik zou haar aanraden bij nieuwe cursisten/cliënten". (Anja)

 • "Erika heeft een goed inzicht en gevoel van wat de klant wil en verwacht ". (Tom)
 • "Erika is een charmante en creatieve topcoach. Een goede en zorgvuldige luisteraar. Ontwapenend met vertrouwen en de natuur als fundament. Zij zoekt de passende sfeer vanuit rust, stabiliteit en ze was altijd gastvrij en voorbereid. Kort terugpakken van de vorige keer, korte blik op de volgende stap. Ik bofte met zo’n ervaren en prettige gesprekspartner. We vonden onze weg in harmonie, verwondering en vertrouwen. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Mijn huidige ambitie koesterde ik al lang. Mijn toekomst is de creatieve richting die van de Dutch Design. Ik zal haar nog af en toe informeren over de voortgang. Mijn dank is groot". (Cecilia)

 • "Erika heeft mijn vraag uit het 1e gesprek goed opgepakt en vertaald naar een voor mij goed passend coaching traject. De coach heeft een inspirerende en humorvolle werkwijze wat mij erg aansprak. Ik heb in het traject ruim voldoende input en inzicht gekregen om verder te kunnen in mijn carrière". (Jack)