Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Utrecht zijn Drs. Dorris Meesters, Rianne de Bont en Marina Fransen. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Drs. Dorris Meesters, Rianne de Bont of Marina Fransen. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Drs. Dorris Meesters

De loopbaan van Dorris Meesters kent een grote diversiteit: Van projectmanager bij een organisatieadviesbureau, hoofd opleidingen en manager HR in de energiebranche (Essent) naar zelfstandig facilitator, teamontwikkelaar en loopbaancoach.

Dorris is afgestudeerd in de sociale wetenschappen, gecertificeerd NOLOC loopbaancoach en sinds maart 2019 gecertificeerd voor CMI-C, Register Loopbaancoach (RL)

Zij faciliteert, stimuleert, moedigt aan, traint en geeft suggesties. Daarbij kunt u rekenen op haar volledige betrokkenheid, drive om het doel te bereiken, integriteit, vertrouwen, positiefkritische houding en expertise van de mogelijkheden van ervaren werknemers op de arbeidsmarkt.

'We hebben zoveel meer in onze mars dan we denken'

Voor meer diepgang gebruikt Dorris de ODC drijfveren-test. De ODC-meting brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag laat zien welke eigenschappen in deze levensfase écht bij iemand passen en welke minder.

Image

50+ Carrière klanten over Dorris

 • "Dorris is professioneel, meelevend en ze laat je zelf goed nadenken. Ook heeft ze goeie koffie!"(Duco).

 • "Dorris wist naadloos aan te sluiten bij hetgeen ik aan verwachtingen inbracht. Ik ben meer dan bekwaam geholpen bij mij volgende ' levens'-stap. Gesprekken waren zakelijk waar nodig en 'relationeel' waar mogelijk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Conform hetgeen samen bij de start van het traject was afgesproken". (Ronald)

 • "Leuk om nog te melden dat ik zowel van de recruiter bij Reinaerde als van het bureau Start People terugkreeg dat ze mijn cv erg aansprekend vonden. Vooral de quotes  vonden ze opvallend en leuk. Bij Reinaerde zei de recruiter zelfs dat mijn cv er echt bovenuit stak. Dat is natuurlijk fijn om terug te horen. Van deze gelegenheid maak ik direct gebruik om jou nogmaals te bedanken voor je coaching en begeleiding. Het heeft mij weer sterker gemaakt en ik heb meer inzicht en richting gekregen waar ik voor sta en waar ik goed in ben". (Tilly)

 • "Ik heb de begeleiding door en het contact met Dorris als zeer prettig ervaren. Ze zette me aan het denken, was enthousiast, stimulerend en in kansen en mogelijkheden denkend. Heel fijn, ze heeft me erg geholpen om weer een nieuwe richting te vinden. Een topper!" (Marion)

 • "Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op het coachingstraject. Dit heeft zeker ook te maken met de persoon Dorris Meesters. Zij weet op een goede manier door te vragen om tot de kern te geraken.Zij vraagt niet alleen door en houd je een spiegel voor, maar doet dit op een prettige manier. Ik zal haar zeker aanbevelen en ga haar als coach, maar zeker ook als mens missen." (Lia)

 • "Hoi Dorris, Ik mail je omdat ik het gewoon leuk vind om je een update te geven van hetgeen ik heb gedaan na het coachingstraject met jou. Ik ben het vorig jaar juni gestart bij .... Hier werd onderwijs en mensen met een hulpvraag in de functie gecombineerd. Onwijs leuk jaar gehad en heel hard gewerkt, maar helaas het werk is afgenomen, dus last in first out is bij mij toegepast. Ik ben vanaf juni weer volop aan de slag gegaan om een nieuwe baan te vinden en ik heb daar alle tips en trucs die ik bij jou heb geleerd weer tevoorschijn gehaald. Ik heb daar weer veel aan gehad. Ook de zekerheid en me sterk voelen ben ik nog niet kwijt. Het leuke is dat ik mijn netwerk goed heb ingezet en aan de slag kan bij .... Van de 28 kandidaten ben ik degene die het komende half jaar (meer geld is er niet) aan de slag ga als teamleider. Heb ik veel zin in en dat het weer tijdelijk is vind ik niet erg. Ik ben er achter gekomen dat het heel erg leuk is om iets nieuws te starten. Ik ga weer nieuwe werkervaring opdoen! En ondertussen blijf ik uitkijken naar de volgende (onderwijs)mogelijkheden. Nogmaals heel erg dank voor jouw goede werk als coach. Ik hoop dat het goed gaat met jou en je volop opdrachten hebt. Wie weet waar we elkaar nog eens gaan ontmoeten." (Birgit)
 • "Prettige begeleiding van Dorris. Sessies verliepen af en toe een tikje rommelig, maar desondanks heel plezierig en nuttig. De workshop over netwerken van Eppo vond ik ook heel leerzaam".  (Cecile)

 • "Dorris heeft veel voor mij betekent. We hadden een klik samen aan beide kanten!" (Anja) 

 • "Ik ben heel tevreden over de coaching van Dorris. Dankzij haar enthousiaste werkwijze en zeker ook door haar persoonlijke stijl, heb ik het traject als zeer positief ervaren. Ik beveel haar graag aan voor outplacement en loopbaanbegeleiding!" (Elly) 

 • "Nogmaals wil ik je bedanken voor je adviezen en begeleiding in dit hele traject en voor je geloof in mij. Je hebt mij nog meer zelfvertrouwen en inzicht in mezelf gegeven. Dat heeft er toe geleid dat ik zo sterk en stellig in deze functie kon starten. Je bent voor mij dan ook een van die bepalende mensen in mijn leven, waar ik met regelmaat aan terug zal denken." (Tilly)

 • "Het herschrijven van brieven heeft mij verder geholpen en zeker de gesprekstrainingen. Goede start met Linkedin gemaakt. Dorris heeft mij goed gemotiveerd voor (gerichte) actie, want uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Heerlijk om weer aan het werk te zijn". (Koos)

 • "Ik kijk met een goed gevoel terug op de begeleiding van Dorris. Ze heeft me nog meer bewust gemaakt van mijn positieve/negatieve kwaliteiten".  (Wil)

 • "Zeer prettige manier van coaching en veel suggesties ontvangen waar ik veel aan had. Het traject was maar een paar maanden, terwijl ik van 1 jaar was uitgegaan". (Bert)

 • "Ik heb weer een volledig arbeidscontract, helaas is het voorlopig nog maar voor een half jaar. Aan mij de opdracht om het contract te verlengen". (Annemarth)

 • "Ik ben erg blij dat ik na 8 maanden weer aan de slag ben. Ik heb de baan niet gevonden door te solliciteren op een vacature maar door een tip uit mijn persoonlijke netwerk. Ik wil je nog heel erg bedanken voor de diepgaande gesprekken die we samen gevoerd hebben waardoor ik op een andere manier naar mijzelf ben gaan kijken. Met meer zelfvertrouwen. Je was een goede coach voor mij". (Francois)

 • "Ik vond onze gesprekken heel prettig verlopen. Elk besproken onderdeel kwam weer voor in het loopbaanplan. Daardoor makkelijk in te vullen. De structuur naar het eindresultaat toe vond ik prettig. Bij ons was de klik ook nog eens heel goed. Dan is het totaalplaatje gewoon een 9 waard" (Heleen).

Rianne de Bont

Rianne de Bont is sinds 2002 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, binnen en buiten de overheid. Haar cliënten omschrijven haar als: enthousiast, positief, doortastend en praktisch vanuit een oprechte belangstelling.

Rianne begeleidt veel mensen via individuele trajecten maar verzorgt daarnaast ook workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties.

'Er leiden meerdere wegen naar uw nieuwe baan'

Door voor verschillende organisaties te werken is haar kennis van de arbeidsmarkt groot. Zij weet wat werkgevers belangrijk vinden. Zij is intensief betrokken bij het thema “duurzame inzetbaarheid” en heeft dit binnen verschillende organisaties op de kaart gezet.

Rianne is lid van de Nobco, de beroepsvereniging voor (loopbaan)coaches en houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi en door regelmatig seminars op haar vakgebied te volgen. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5, LTP en LDC LINC.

Image
Image

Klanten over Rianne

 • "Door de coaching van Rianne heb ik veel inzicht gekregen in wat ik wil en wat bij mij past. Rianne zegt niet alleen maar wat je wilt horen, maar blijft scherp en kritisch waardoor jij zelf met de antwoorden komt. Dat heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik waardeer haar enorme betrokkenheid en de nazorg". (Femke).

 • "Ik heb de begeleiding van mijn coach als zeer aangenaam ervaren. Het is bovendien iemand die op meerdere terreinen deskundig is." (Henk)
 • "Ik heb de gesprekken met Rianne, mijn coach als heel prettig ervaren, als een positieve steun in een onzekere tijd. Alle lof voor Rianne!" (Ada)

 • "Geweldige coach, kan goed luisteren, geeft fijne adviezen en is een prettige gesprekspartner" (Cecilia).
Image

Marina Fransen

Vooral als het om re-integratie 2e spoortrajecten is Marina Fransen de persoon om in te schakelen. Na ruim 12 jaar als verzuimmanager gewerkt te hebben, besloot zij eind 2007 het roer om te gooien en voor zichzelf te gaan beginnen. Na een gedegen opleiding is zij in 2009 haar eigen praktijk gestart. Zij geniet nog elke dag van de afwisseling dat het werken met mensen biedt.

'Altijd weer fijn om samen tot een nieuw toekomstperspectief te komen'

Enkele woorden die Marina in haar werk typeren: empathisch, integer, oprecht en resultaatgericht. Zij vindt het heerlijk om vooral de mens in het re-integratie 2e spoortraject centraal te zetten en samen te werken aan een nieuwe stap. De wetgeving gebruikt zij daarbij alleen als leidraad, niet als uitgangspunt.  

Marina is een bevlogen coach met jarenlange ervaring in het werken met mensen met medische beperkingen en een expert op het gebied van wet- en regelgeving. Zij zet haar kennis en expertise graag voor u in.

Wat klanten over Marina zeggen

 • "Marina is een fantastische vrouw om mee te werken. Ik heb een goede samenwerking met haar gehad. Een aanbeveling voor anderen die iemand zoeken die echt voor jou gaat". (Jolanda)

 • "Marina was mijn coach tijdens mijn re-integratietraject in verband met arbeidsongeschiktheid. Door mijn ziekte was ik heel onzeker over mijn kunnen. Ik vond het heel moeilijk om te bepalen wat ik nog zou kunnen, wie wilde mij nu aannemen? Na wat gesprekken met Marina kwam ik erachter dat zelfstandig ondernemer wellicht iets voor mij was. Marina heeft mij weten te enthousiasmeren waardoor ik steeds meer vertrouwen kreeg in mijn eigen kunnen. Inmiddels heb ik een goedlopende eigen onderneming en weet ik heel goed wat ik wel en niet kan. Bedankt voor al je steun". (Natasja)

 • "Wat ik moest verwachten van een re-integratie 2e spoortraject wist ik niet, maar Marina wist het ijs meteen te breken. Samen zijn we er vol voor gegaan en met succes. Ik was monteur. Nu werk ik met veel plezier als administratief medewerker. Je bent een kanjer!" (Fred)

 • "Marina neemt alle tijd voor je en gaat samen met jou op zoek naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Met haar adviezen en tips is het mij gelukt om in zeer korte tijd een nieuwe baan te vinden". (Naomi)

 • "Hoewel het ons niet gelukt is om binnen de termijn van 4 maanden een nieuwe baan te vinden, heeft Marina mij wel enorm goed op weg geholpen. Door haar begeleiding weet ik wat ik kan en wat ik wil. Met een prachtige moderne CV en alle tools hoe ik het best de arbeidsmarkt kan benaderen, heb ik nu de eerste uitnodiging voor een sollicitatiegesprek binnen. Dit gaat helemaal goedkomen". (Leo) 

 • 'Marina is een hele goede coach die haar werk verstaat. Zij is goed op de hoogte van de wet en regelgeving omtrent verzuim en schuwt het niet om van de gebaande paden te treden als dat nodig is. Zij is een waardevolle aanwinst als re-integratiecoach". (Willem)

 • "Als ik één ding mag noemen wat ik van Marina geleerd heb: waar een wil is, is een weg. Mijn weg heb ik gevonden, dankzij haar". (Linda)

 • Als wij een re-integratie 2e spoorcoach nodig hebben, is er maar één die wij bellen en dat is Marina. Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over haar inzet.