Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor Rotterdam zijn Wil Weijts en Marina Fransen. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Wil Weijts of Marina Fransen. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Wil Weijts

Als het gaat over outplacement is Wil Weijts een ervaringsdeskundige. Na een dienstverband van 29 jaar bij de gemeente Rotterdam, o.a als personeelsadviseur en loopbaancoach, is zij in 2007 als zelfstandige gestart als loopbaancoach. Een stap waar zij tot op de dag van vandaag veel plezier aan heeft.

'Geef me werk dat bij me past, en ik hoef nooit meer te werken' (Confusius)

Enkele van haar kwaliteiten die Wil inzet bij haar coaching zijn: empathisch, integer, energiek, daadkrachtig en resultaatgericht. Zij denkt graag in kansen en mogelijkheden; het gaat niet om wat u overkomt maar om uw ‘antwoord’. Verder is Wil een rasechte netwerker en komt bij veel werkgevers binnen.

Zij is aangesloten bij NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en zet haar kennis en ervaring graag voor u in.

Image

50+ Carrière klanten over Wil

 • "Het was heel fijn om samen met Wil dit traject te doen. Door de oefeningen en door de gesprekken werd duidelijker welke richting het beste paste. Bij mijn laatste gesprek met Wil geëvalueerd dat ik mede daardoor tot dit inzicht ben gekomen. Vorig jaar zou ik hier nog over hebben getwijfeld. Dank voor de workshops die ik heb kunnen volgen bij uw bureau" (Sonja).

 • "Wil Weijts is een geweldige vrouw met veel kennis. Erg prettig in de omgang. Ik had bij de eerste ontmoeting meteen een gevoel van veiligheid. Ze is duidelijk en invoelend. Mooi mens!" (Tonny)

 • "Wil is een heel fijne en enthousiaste coach. Ik ben tevreden over het resultaat, een 9" (Ilona)

 • "Ik ben u zeer erkentelijk dat u mij destijds aan Wil "gekoppeld" heeft, want zij weet op relaxte manier mensen die positieve boost te geven die nodig is om als 50+ op zoek te gaan naar een baan". (Gerard).

 • "Ik vond het traject zeer nuttig en de coach, Wil Weijts, heeft mij uitstekend geholpen om een begaanbaar pad te vinden in de voor mij nieuwe wereld van het solliciteren. Per 17 maart jl. heb ik een leuke baan gevonden bij een organisatie die bij mij past" (Yvonne).

 • "Wil Weijts is hele goede coach die luister en met prima ideeen en opmerkingen komt. Ik heb heel veel aan onze sessies gehad en het heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik met mijn eigen bedrijf ben begonnen. Trouwens, Wil is ook nog eens een heel aardig mens!" (Fred).

 • "Mijn complimenten voor Wil. Zij heeft mij geholpen te bereiken waar ik nu sta. Ik ben weer in balans en heb voldoende bagage om aan de slag te blijven. Ik heb goede hulp gekregen bij mijn profiel en CV. Ook de workshops waren zeer waardevol" (Frans).
 • "Het contact met Wil Weijts was elke keer weer goed, zij heeft mij gestimuleerd en mij elke keer weer nieuwe moed gegeven. Ik zal iedereen die een coach zoekt aanraden om naar haar te gaan" (Marleen).

 • "Situatie is bijzonder, voor mij zelf hebben de gesprekken bijgedragen aan het besef dat er nog steeds mogelijkheden zijn en dat zo lang mogelijk blijven werken beter en gunstig is. Het maken van keuzes is stress gevoelig en de gesprekken hebben het stress gevoel verminderd en overzichtelijk gemaakt" (Theo).

 • "Het heeft mij geholpen om stil te staan en afwegingen te maken. Goede feedback en info gekregen. Bedankt Wil, ik vond het ook altijd fijn om te komen" (Len).

 • "Mijn coach is een prima mens, vol humor en aandacht en heeft mij prima door mijn nieuwe inzichten geleid en ontwikkeling in werking gezet" (Jeanet).

 • "Erg prettig samengewerkt met mevr. Weijts. Door de coaching heb ik nu helderder in welke richting mijn loopbaan zich verder gaat begeven en zijn competenties, kwaliteiten en mogelijkheden ook weer duidelijker in beeld en aangescherpt" (Jack).

 • "Wil is een warm en prettig mens. Ze luistert goed, geeft goede tips om denkrichting te bepalen. Ze werkt echt op een gelijkwaardig niveau. Ik heb het als zeer zinvol ervaren. Een cadeautje van mijn werkgever! Ik raad mensen echt aan om dit te doen. En Wil, andere coaches van jullie bureau ken ik niet, heb ik persoonlijk al aan meerdere mensen aanbevolen" (Ineke).
Image

Marina Fransen

Vooral als het om re-integratie 2e spoortrajecten gaat in de regio Groot-Rotterdam, maar ook outplacement, is Marina Fransen de persoon om in te schakelen. Na ruim 12 jaar als verzuimmanager gewerkt te hebben, besloot zij eind 2007 het roer om te gooien en voor zichzelf te gaan beginnen. Na een gedegen opleiding is zij in 2009 haar eigen praktijk gestart. Zij geniet nog elke dag van de afwisseling dat het werken met mensen biedt.

'Altijd weer fijn om samen tot een nieuw toekomstperspectief te komen'

Enkele woorden die Marina in haar werk typeren: empathisch, integer, oprecht en resultaatgericht. Zij vindt het heerlijk om vooral de mens in het re-integratie 2e spoortraject centraal te zetten en samen te werken aan een nieuwe stap. De wetgeving gebruikt zij daarbij alleen als leidraad, niet als uitgangspunt.  

Marina is een bevlogen coach met jarenlange ervaring in het werken met mensen met medische beperkingen en een expert op het gebied van wet- en regelgeving. Zij zet haar kennis en expertise graag voor u in.

Wat klanten over Marina zeggen

 • "Marina is een fantastische vrouw om mee te werken. Ik heb een goede samenwerking met haar gehad. Een aanbeveling voor anderen die iemand zoeken die echt voor jou gaat". (Jolanda)

 • "Marina was mijn coach tijdens mijn re-integratietraject in verband met arbeidsongeschiktheid. Door mijn ziekte was ik heel onzeker over mijn kunnen. Ik vond het heel moeilijk om te bepalen wat ik nog zou kunnen, wie wilde mij nu aannemen? Na wat gesprekken met Marina kwam ik erachter dat zelfstandig ondernemer wellicht iets voor mij was. Marina heeft mij weten te enthousiasmeren waardoor ik steeds meer vertrouwen kreeg in mijn eigen kunnen. Inmiddels heb ik een goedlopende eigen onderneming en weet ik heel goed wat ik wel en niet kan. Bedankt voor al je steun". (Natasja)

 • "Wat ik moest verwachten van een re-integratie 2e spoortraject wist ik niet, maar Marina wist het ijs meteen te breken. Samen zijn we er vol voor gegaan en met succes. Ik was monteur. Nu werk ik met veel plezier als administratief medewerker. Je bent een kanjer!" (Fred)

 • "Marina neemt alle tijd voor je en gaat samen met jou op zoek naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Met haar adviezen en tips is het mij gelukt om in zeer korte tijd een nieuwe baan te vinden". (Naomi)

 • "Hoewel het ons niet gelukt is om binnen de termijn van 4 maanden een nieuwe baan te vinden, heeft Marina mij wel enorm goed op weg geholpen. Door haar begeleiding weet ik wat ik kan en wat ik wil. Met een prachtige moderne CV en alle tools hoe ik het best de arbeidsmarkt kan benaderen, heb ik nu de eerste uitnodiging voor een sollicitatiegesprek binnen. Dit gaat helemaal goedkomen". (Leo) 

 • 'Marina is een hele goede coach die haar werk verstaat. Zij is goed op de hoogte van de wet en regelgeving omtrent verzuim en schuwt het niet om van de gebaande paden te treden als dat nodig is. Zij is een waardevolle aanwinst als re-integratiecoach". (Willem)

 • "Als ik één ding mag noemen wat ik van Marina geleerd heb: waar een wil is, is een weg. Mijn weg heb ik gevonden, dankzij haar". (Linda)

 • Als wij een re-integratie 2e spoorcoach nodig hebben, is er maar één die wij bellen en dat is Marina. Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over haar inzet.