Nijmegen
Erika Brinkman

Erika is sinds 2003 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach in de regio Nijmegen. Zij heeft gewerkt als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs en als coach voor een re-integratiebedrijf. Erika heeft opleidingen gevolgd op het gebied van trajectbegeleiding, loopbaanadvies, NLP, systemisch werk en is niet alleen gecertificeerd loopbaancoach maar ook lifecoach. Zij is als loopbaanprofessional geregistreerd bij de NOLOC.

'Zelfkennis is de basis en plezier het kompas!'

Als coach begeleidt Erika mensen op hun levenspad, met specialiteit mens en werk. Kernwoorden in de begeleiding zijn vitaliteit (waar wordt je blij van) en zingeving (wat is belangrijk in jouw leven en wat is jouw unieke bijdrage in de maatschappij?) Erika weet mensen te verbinden met hun passie en eigen(wijs)heid.

Haar diensten zijn: coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement en het werken met kleine groepen in loopbaantraining, inspiratieworkshops (empowerment), verdiepingsjaar voor werk en leven en teamcoaching.

Erika adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Erika op nijmegen@50pluscarriere.nl of bel ons op:

telephone icon red026 - 2022159

Image
Image

50+ Carrière klanten over Erika

  • "Ik vond mijn coach erg prettig in haar benadering. Er was sprake van een klik en wederzijds vertrouwen. Ik ben tevreden met de opleiding/omscholing die ik heb kunnen volgen en daardoor een andere richting in de arbeidsmarkt" (Tonny).

  • "Erika is een vakvrouw, weet goed te luisteren en werkt mee aan de individuele behoefte. Geeft goede adviezen en heeft goede ideeën voor de arbeidsmarkt. Ze houdt goed overzicht over het hele traject. Ik zou haar aanraden bij nieuwe cursisten/cliënten". (Anja)
  • "Erika is een charmante en creatieve topcoach. Een goede en zorgvuldige luisteraar. Ontwapenend met vertrouwen en de natuur als fundament. Zij zoekt de passende sfeer vanuit rust, stabiliteit en ze was altijd gastvrij en voorbereid. Kort terugpakken van de vorige keer, korte blik op de volgende stap. Ik bofte met zo’n ervaren en prettige gesprekspartner. We vonden onze weg in harmonie, verwondering en vertrouwen. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Mijn huidige ambitie koesterde ik al lang. Mijn toekomst is de creatieve richting die van de Dutch Design. Ik zal haar nog af en toe informeren over de voortgang. Mijn dank is groot". (Cecilia)

  • "Erika heeft een goed inzicht en gevoel van wat de klant wil en verwacht ". (Tom)

  • "Erika heeft mijn vraag uit het 1e gesprek goed opgepakt en vertaald naar een voor mij goed passend coaching traject. De coach heeft een inspirerende en humorvolle werkwijze wat mij erg aansprak. Ik heb in het traject ruim voldoende input en inzicht gekregen om verder te kunnen in mijn carrière". (Jack)

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennismaken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.