Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoach voor Maastricht en Limburg is Benoît Hameleers. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van zijn referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Benoît Hameleers. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.

Benoît Hameleers

Uw outplacement- en loopbaancoach voor Maastricht en (Zuid) Limburg is Benoît Hameleers. Na zijn HBO opleiding tot hulpverlener heeft hij zijn gehele werkzame leven in Limburg met ‘mensen in verandering’ gewerkt. Eerst als psycho-sociaal hulpverlener, als teamleider, als trainer consultant bij Odyssee en sinds 2008 vanuit zijn eigen bedrijf.

"Er zijn altijd kansen en mogelijkheden".

Benoît is als coach ICF gecertificeerd (2013) en lid van de NOBCO. Door zijn jarenlange ervaring en opleiding tot “consciousness coach®” kan Benoît u ondersteunen om een vitale (werk)toekomst vorm te geven.

Image
Image

50+ Carrière klanten over Benoît

  • "Langs deze weg wil ik jullie en vooral Benoît heel hartelijk danken voor alle steun, raad, tips, adviezen en geduld gedurende het traject. Vooral zijn manier van werken heb ik als zeer prettig ervaren. Benoît is rustig van aard en daardoor voelde ik mij altijd op mijn gemak en kon ik tot rust komen. Maar hij legde ook de vinger op de zere plek(ken), zodat ik vanzelf genoodzaakt was om dingen onder ogen te zien en knopen door te hakken". (Wiel)  

  • "Het sterkste vind ik dat Benoit mij liet “onthaasten”….ik had de drang om zelf zo snel mogelijk maar “overal in te stappen c.q. aan de slag te gaan” zonder goed na te denken of dit dan wel bij mij zou passen. Benoit zorgde voor een sterke bewustwording van de kant die ik op wil, de kant die het beste bij mij past, en de sector waar de beste mogelijkheden in liggen voor mij. Bij herhaling -gepast- kritisch om een goede cv te maken. En het resultaat is daar…." (Rob).

  • "Mijn keuze was bewust, na een kennismakingsgesprek, voor Benoit. Ik had behoefte aan duidelijkheid en inlevingsvermogen. Benoit liet mij ook vaker doordenken en in de spiegel kijken. Ik heb het als zeer positief ervaren. Bewustzijnscoach in hart en nieren." (Mirjam).

  • "Het onderlinge overleg met Benoît heb ik als zeer prettig ervaren en werkte goed om richting te bepalen, ideeën op te doen en te toetsen en ervaringen te toetsen; een klankbord dat mij goed heeft geholpen !!" (Theo).

  • "Het traject heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Benoît heeft met zijn netwerk mij goed op weg geholpen" (Peter).

  • "Als ik ooit nog ondersteuning nodig heb, ga ik zeker een beroep op hem doen" (Antje).