Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Leiden zijn Judith Ottes en Eppo Broese. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Judith Ottes of Eppo Broese. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Drs. Judith Ottes

Judith Ottes is een ervaren loopbaan- en re-integratie 2e spoorcoach. Judith heeft vanaf 1996 uitgebreide expertise opgebouwd, onder andere in de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie 2e spoor, verzuimbegeleiding en psychologische begeleiding.

'Met meer zelfinzicht plezierig uw loopbaan vervolgen'.

Na een lange carrière bij Randstad is zij nu met veel plezier en succes als zelfstandige gevestigd om mensen te helpen hun loopbaan goed te vervolgen. Zij werkt voor meerdere opdrachtgevers en heeft een uitgebreid netwerk in de regio opgebouwd.

Een van haar eigenschappen is dat zij sterk empathisch en inlevend is waardoor zij snel vertrouwen weet te wekken en stappen kan zetten. Judith is Register Psycholoog NIP Arbeid & Organisatie. 

Image

50+ Carrière klanten over Judith

 • "Judith heeft mij goed begeleid en was er wanneer ik haar nodig had". (Egbert)

 • “Ik heb Judith ervaren als een fijne, ervaren en empathische coach. Zij is een enorme netwerker en heeft een goede kijk op de arbeidsmarkt. Zij heeft mijn zelfvertrouwen naar boven gehaald waardoor ik een nieuwe wending heb durven en kunnen geven aan mijn loopbaan“. (Peter).
 • "Zeer veel dank voor de begeleiding. Judith heeft me goed geholpen in mijn werk" (Suzie)

 • “Ik ben heel blij dat mijn werkgever dit traject heeft aangeboden. Ik ben er veel sterker uit gekomen.” (Ellen)
Image

Eppo Broese van Groenou

Eppo Broese van Groenou heeft een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven opgedaan, onder andere op het gebied van pensioenen en aansturen van grote groepen medewerkers. In 2011 is hij als zelfstandig loopbaancoach en trainer gestart om ervaren werknemers te begeleiden en motiveren met hun loopbaanvragen.

Voor 50+ Carrière verzorgt hij de netwerken naar werk workshops.

Eppo heeft een executive coach- en masteropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee is hij ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

"Klaar voor de arbeidsmarkt"

Eppo is ook als zelfstandig ondernemer eerder succesvol geweest, een ervaring die in uw loopbaantraject goed van pas komt. Hij is resultaatgericht en een netwerker. Eppo maakt u 'arbeidsmarktklaar' om te gaan doen wat bij u past en wat u leuk vindt.

Image
Image

50+ Carrière klanten over Eppo

 • "Ben was overigens erg enthousiast over de workshop, zowel over de inhoud en bijdrage van Eppo als de sfeer". (Cecile, coach te Den Bosch)

 • "Eppo heeft mij begeleid als coach in een lange periode waarin ik twijfelde over de invulling van mijn leven qua werk. Hij luistert, confronteert op een diplomatieke manier en laat je nadenken over wat werkelijk bij je past. Hij is een fijne coach die zich goed kan verplaatsen in de situatie en je altijd weer kan motiveren. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking waardoor ik inderdaad een nieuwe, betere passende rol kon vinden. Ik kan hem een ieder aanbevelen!" (Marjolein)

 • "Eppo luisterde zeer goed en begreep dat ik vaart wilde zetten in het proces dus daarom wekelijks contact en weer snel aan de slag" (Marcel).

 • "Met behulp van de introductie van Eppo ben ik met mijn nieuwe werkgever in gesprek gekomen en aan het werk gegaan. Dank" (Marjolein)

 • "Eppo heeft mijn begeleiding met veel passie opgepakt, is persoonlijk en heeft veel kennis van zaken. Ik zal hem zeker aanraden" (Mark).

 • "Resultaat een goede 8, kortom zeer tevreden over Eppo, hij heeft mij elke keer het juiste zetje gegeven" (Daniëlle).
 • "In mijn proces dat mijn werksituatie plotseling drastisch veranderde heeft Eppo mij coachend zeer professioneel bijgestaan. Dankzij zijn support en kennis heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Het proces was soms confronterend, maar wel altijd opbeurend. Eppo heeft mij geholpen het denkproces te verruimen, zodat ik nu, een nieuwe weg ben ingeslagen" (Richard).

 • "Het werkboek en de oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn situatie en mogelijkheden. Tezamen met de gesprekken die ik met Eppo Broese heb gevoerd is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik mij vrij snel op de arbeidsmarkt kon begeven, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuwe baan binnen 4 maanden. De begeleiding van Eppo heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Hier en daar sturend en steunend en hier en daar coachend en spiegelend heeft hij mij vrij snel weer op de rit gekregen. Er was een goede balans tussen de inhoud van het traject (visie en werkboek) en mijn eigen wensen, vragen en inbreng. Het was een intensief traject met een goed resultaat. Eppo is een prettige coach die ik zeker bij anderen kan/zal aanbevelen!" (Marja).

 • "In de gesprekken die ik met Eppo heb gehad, is er een vertrouwensband opgebouwd. De gesprekken heb ik als opbouwend ervaren. Door die gesprekken heb ik weer voldoende energie verzameld om over een denkbeeldige drempel heen te stappen" (Ralph).