Leiden
Drs. Judith Ottes

Judith Ottes is uw coach in de regio Leiden en is een ervaren loopbaan- en re-integratie 2e spoor coach. Judith heeft vanaf 1996 haar uitgebreide expertise opgebouwd, onder andere in de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie 2e spoor, verzuimbegeleiding en psychologische begeleiding.

'Met meer zelfinzicht plezierig uw loopbaan vervolgen'.

Na een lange carrière bij Randstad is zij nu met veel plezier en succes als zelfstandige gevestigd om mensen te helpen hun loopbaan goed te vervolgen. Zij werkt voor meerdere opdrachtgevers en heeft een uitgebreid netwerk in de regio opgebouwd.

Een van haar eigenschappen is dat zij sterk empathisch en inlevend is waardoor zij snel vertrouwen weet te wekken en stappen kan zetten. Judith is Register Psycholoog NIP Arbeid & Organisatie.

 

Judith adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Judith op leiden@50pluscarriere.nl of bel:

telephone icon red070 - 2210546 

Image
Image

50+ Carrière klanten over Judith

  • “Ik heb Judith ervaren als een fijne, ervaren en empathische coach. Zij is een enorme netwerker en heeft een goede kijk op de arbeidsmarkt. Zij heeft mijn zelfvertrouwen naar boven gehaald waardoor ik een nieuwe wending heb durven en kunnen geven aan mijn loopbaan“. (Peter).

  • "Zeer veel dank voor de begeleiding. Judith heeft me goed geholpen in mijn werk" (Suzie)

  • “Ik ben heel blij dat mijn werkgever dit traject heeft aangeboden. Ik ben er veel sterker uit gekomen.” (Ellen)

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennismaken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.