't Gooi
Rianne de Bont & Laura Hessels

Rianne de Bont

Rianne de Bont is sinds 2002 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, binnen en buiten de overheid. Haar cliënten omschrijven haar als: enthousiast, positief, doortastend en praktisch vanuit een oprechte belangstelling.

Rianne begeleidt veel mensen via individuele trajecten maar verzorgt daarnaast ook workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties.

'Er leiden meerdere wegen naar uw nieuwe baan'

Door voor verschillende organisaties te werken is haar kennis van de arbeidsmarkt groot. Zij weet wat werkgevers belangrijk vinden. Zij is intensief betrokken bij het thema “duurzame inzetbaarheid” en heeft dit binnen verschillende organisaties op de kaart gezet.

Rianne is lid van de Nobco, de beroepsvereniging voor (loopbaan)coaches en houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi en door regelmatig seminars op haar vakgebied te volgen. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5, LTP en LDC LINC.

Image
Image

Klanten over Rianne

  • "Door de coaching van Rianne heb ik veel inzicht gekregen in wat ik wil en wat bij mij past. Rianne zegt niet alleen maar wat je wilt horen, maar blijft scherp en kritisch waardoor jij zelf met de antwoorden komt. Dat heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik waardeer haar enorme betrokkenheid en de nazorg". (Femke).

  • "Ik heb de gesprekken met Rianne, mijn coach als heel prettig ervaren, als een positieve steun in een onzekere tijd. Alle lof voor Rianne!" (Ada)

  • "Geweldige coach, kan goed luisteren, geeft fijne adviezen en is een prettige gesprekspartner" (Cecilia).

Drs. Laura Hessels

Laura heeft een jarenlange en veelzijdige achtergrond opgebouwd in loopbaancoaching in combinatie met werving & selectie en outplacement bij diverse commerciële bureaus, in het bedrijfsleven en in de zorg.

Als je ten diepste weet wie je bent en wat je te doen hebt, dan is dat een enorme voorsprong in de zoektocht naar een nieuwe baan. Laura is ervan overtuigd dat het er niet om gaat om jezelf te moeten verkopen aan een nieuwe werkgever; het gaat erom dat je van binnenuit voelt wie je werkelijk bent, wat je echt wilt en toevoegt. Een passend CV en een authentiek sollicitatiegesprek volgen dan vanzelf.

'Ik zie nog steeds te vaak dat we onszelf thuislaten als we naar ons werk gaan.'

Opgeleid als Communicatieadviseur en Coach bij de School voor Coaching met het Stir keurmerk, aangevuld met diverse trainingen en een flinke dosis levenservaring begeleidt Laura ervaren werknemers bij het zetten van hun volgende stap in hun loopbaan en hun persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 2013 is zij gecertificeerd voor de DISC Gedrag- en Drijfveren analyse van TTI Succes Insights. Deze zet Laura desgewenst in, naast diverse loopbaanopdrachten, gespreksoefeningen en andere werkvormen om uw zelfinzicht te vergroten.

Image
Image

Referenties van Laura

  • "Laura gaat het gesprek aan met respect, rust, scherpte en zonder waardeoordeel. Maar wel met klare analyses en constructieve feedback. Daarbij houdt ze ook regelmatig een spiegel voor waarin je gedrag en gewoontes ziet die je wel of juist niet verder helpen. Hiermee legt ze feilloos de vinger op de gevoelige plek. Daarnaast is ze gewoon een heel prettig mens bij wie  je je snel op je gemak voelt en met wie je graag het gesprek aan gaat". (Nick)

  • "Laura dook met mij samen de diepte in door gerichte (en soms confronterende) vragen af te wisselen met ruimte voor reflectie. De verschillende werkvormen dragen bij aan nieuwe inzichten en verrassende invalshoeken op bestaande ideeën en overtuigingen waar ik eerder in vastliep. Een fijne samenwerking! "(Anne-Marije)
  • "Laura voelt het goed aan. Ze coacht heel intuïtief en natuurlijk". (Hilde)

  • "Door haar ervaring en sensitiviteit lijkt het wel alsof ze een extra zintuig heeft ontwikkeld op het aanvoelen van diverse werkcontexten en het daarop aansluiten". (Sara)

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u meer weten of kennismaken met de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

coaching@50pluscarriere.nl

telephone icon red085 - 3035317