50+ Carrière Webinar 'Loopbaan 67'

De verhoging van de pensioenleeftijd heeft zijn uitwerking niet gemist. Langer doorwerken tot 67 en daarmee 'Loopbaan 67' worden het nieuwe normaal. Voor organisaties kan dit goed uitpakken; de schaarste op de arbeidsmarkt wordt deels ondervangen door het langer doorwerken.

Maar er zijn ook uitdagingen; Het langer doorwerken en omgaan met de nieuwe werkelijkheid na corona zijn voor organisaties nog onontgonnen terrein. Verwacht u groei, stabilisatie of krimp? Hoe zorgt u samen met de ervaren werknemers dat ze duurzaam inzetbaar blijven tot 67 jaar en regie nemen over hun loopbaan? Hoe zet u de kracht van de ervaring goed in?

Graag nodigen wij u uit voor het webinar 'Loopbaan 67' op 8 juli a.s. van 10.00 tot 11.00 uur. Dit webinar organiseren wij voor HRM medewerkers en leidinggevenden. Wij delen onze visie op de belangrijkste trends, praktische handvatten en instrumenten die voor uw organisatie van belang kunnen zijn. Uiteraard gaan wij ook graag in op uw vragen rond dit onderwerp.

50+ Carrière krijgt en houdt ervaren werknemers aan het werk. We doen dat sinds 2004. We delen graag onze expertise met u en kijken uit naar een leerzaam en interactief webinar. 

Deelname is kosteloos en u kunt zich aanmelden via onderstaand contactformulier. 

Image
* Verplichte velden
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer