Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Hilversum, 't Gooi zijn Rianne de Bont en Aulia van Goens. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Rianne de Bont of Aulia van Goens. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Rianne de Bont

Rianne de Bont is sinds 2002 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, binnen en buiten de overheid. Haar cliënten omschrijven haar als: enthousiast, positief, doortastend en praktisch vanuit een oprechte belangstelling.

Rianne begeleidt veel mensen via individuele trajecten maar verzorgt daarnaast ook workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties.

'Er leiden meerdere wegen naar uw nieuwe baan'

Door voor verschillende organisaties te werken is haar kennis van de arbeidsmarkt groot. Zij weet wat werkgevers belangrijk vinden. Zij is intensief betrokken bij het thema “duurzame inzetbaarheid” en heeft dit binnen verschillende organisaties op de kaart gezet.

Rianne is lid van de Nobco, de beroepsvereniging voor (loopbaan)coaches en houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi en door regelmatig seminars op haar vakgebied te volgen. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5, LTP en LDC LINC.

Image
Image

Klanten over Rianne

  • "Door de coaching van Rianne heb ik veel inzicht gekregen in wat ik wil en wat bij mij past. Rianne zegt niet alleen maar wat je wilt horen, maar blijft scherp en kritisch waardoor jij zelf met de antwoorden komt. Dat heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik waardeer haar enorme betrokkenheid en de nazorg". (Femke).
  • "Ik heb de gesprekken met Rianne, mijn coach als heel prettig ervaren, als een positieve steun in een onzekere tijd. Alle lof voor Rianne!" (Ada)

  • "Geweldige coach, kan goed luisteren, geeft fijne adviezen en is een prettige gesprekspartner" (Cecilia).

Aulia van Goens

Al tijdens haar carrière in sales en management bij IBM is Aulia geinteresserd geraakt in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de mens. Toen ze de kans kreeg over te stappen naar de functie van talent manager binnen HR development  was de beslissing snel genomen. 

Na 5 jaar als talent manager kwam de verdieping en verdere ontwikkeling in coaching en loopbaan coaching. Daaruit volgde al snel de Noloc certificering als loopbaancoach. Naast loopbaancoaching heeft Aulia in het IBM career center veel mensen begeleid die boventallig werden of zich na ziekte of sabbatical wilden herorienteren. Overigens wisten ook medewerkers buiten IBM, die zich wilden heroriënteren op de loopbaan, Aulia te vinden.

'Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken' Mahatma Ghandi

Naast gesprekken en orientatie opdrachten maakt Aulia gebruik van de Papi scan, welke goede en accurate feedback geeft. Ze is ook gecertificeerd in Management Drives. Daarmee kan Aulia zowel individuele profielen begeleiden als groeps-, team- en organisatie sessies vorm geven.

Daarnaast is ze betrokken geweest bij de diversity and inclusion groep binnen IBM en dan met name de cultural business groep. De ontwikkeling en carrière voortgang van millenials en vrouwen is een specifiek focusgebied.

Haar clienten beschrijven haar als inspirerend, energiegevend, empathisch en positief kritisch. Maar voor een meer levendig omschreven karakterschets van wat ze doet en kan, ziet u hieronder een aantal referenties. 

Image
Image

Klanten over Aulia

  • "Ik krijg altijd heel veel energie, ideeën en zelfverzekerdheid door de gesprekken met Aulia. De beren op mijn weg verdwijnen. Aulia laat mij zien hoe het ook anders kan en laat de creativiteit in mij naar boven komen. Ik heb zin in de rest van mijn loopbaan. Ik gun iedereen zo’n super coach!" (Manon)

  • "Aulia is een vakvrouw en haar aanpak doeltreffend en verfrissend! Ik kon duidelijk merken dat haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven haar een realistische en uitstekende kijk op werk, rollen en de arbeidsmarkt geeft. Ze wist mij bruikbare handvatten te verschaffen om de uitdaging waarvoor ik stond zelfverzekerd tegemoet te treden. Haar coaching gaf mij een enorme "boost".  Waardoor ik met hervonden energie de nodige stappen wist te zetten". (Jolanda)

 

  • "Aulia creëert vanaf het begin een ruimte waarin je je veilig en gehoord voelt. Vanuit deze ruimte ben ik in staat geweest om mezelf beter te leren begrijpen, kennen en ontwikkelen. Aulia is een wijze vrouw en gepassioneerde coach die zorgvuldig luistert en scherp durft te reflecteren. Ik ben dankbaar voor de klik, het vertrouwen en de stappen die we hebben kunnen zetten." (Marianne)

  • "Aulia heeft voor mij geholpen op een heel belangrijk kruispunt in mijn leven, namelijk het inzien van mijn persoonlijke overtuigingen en gedragspatronen die uit het verleden voortvloeiden. Hierin heeft zij de juiste aanwijzingen gegeven om zo succesvol uit mijn burn-out te komen. Haar geduld en kunde om de goede vragen te stellen heb ik als zeer prettig ervaren." (Wing-Yan)

  • "Aulia is een top coach die begrijpt wat je nodig hebt en steekt altijd haar hand uit om te helpen. Warmhartig en begripvol voor jouw situatie. Ze steunt je om je te helpen daar te komen waar je wilt zijn". (Shou-Xin)