Haarlem
Eppo Broese van Groenou, Jan Willem van Sandick

Eppo Broese van Groenou

Image

Eppo Broese van Groenou heeft een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven opgedaan, onder andere op het gebied van pensioenen en aansturen van grote groepen medewerkers. In 2011 is hij als zelfstandig loopbaancoach en trainer gestart om ervaren werknemers te begeleiden en motiveren met hun loopbaanvragen.

Voor 50+ Carrière verzorgt hij de netwerken naar werk workshops.

Eppo heeft een executive coach- en masteropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee is hij ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

"Klaar voor de arbeidsmarkt"

Eppo is ook als zelfstandig ondernemer eerder succesvol geweest, een ervaring die in uw loopbaantraject goed van pas komt. Hij is resultaatgericht en een netwerker. Eppo maakt u 'arbeidsmarktklaar' om te gaan doen wat bij u past en wat u leuk vindt.

Image
Image

50+ Carrière klanten over Eppo

 • "Ben was overigens erg enthousiast over de workshop, zowel over de inhoud en bijdrage van Eppo als de sfeer". (Cecile, coach te Den Bosch)

 • "Eppo heeft mij begeleid als coach in een lange periode waarin ik twijfelde over de invulling van mijn leven qua werk. Hij luistert, confronteert op een diplomatieke manier en laat je nadenken over wat werkelijk bij je past. Hij is een fijne coach die zich goed kan verplaatsen in de situatie en je altijd weer kan motiveren. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking waardoor ik inderdaad een nieuwe, betere passende rol kon vinden. Ik kan hem een ieder aanbevelen!" (Marjolein)

 • "Eppo luisterde zeer goed en begreep dat ik vaart wilde zetten in het proces dus daarom wekelijks contact en weer snel aan de slag" (Marcel).

 • "Met behulp van de introductie van Eppo ben ik met mijn nieuwe werkgever in gesprek gekomen en aan het werk gegaan. Dank" (Marjolein)

 • "Eppo heeft mijn begeleiding met veel passie opgepakt, is persoonlijk en heeft veel kennis van zaken. Ik zal hem zeker aanraden" (Mark).

 • "Resultaat een goede 8, kortom zeer tevreden over Eppo, hij heeft mij elke keer het juiste zetje gegeven" (Daniëlle).

 • "In mijn proces dat mijn werksituatie plotseling drastisch veranderde heeft Eppo mij coachend zeer professioneel bijgestaan. Dankzij zijn support en kennis heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Het proces was soms confronterend, maar wel altijd opbeurend. Eppo heeft mij geholpen het denkproces te verruimen, zodat ik nu, een nieuwe weg ben ingeslagen" (Richard).

 • "Het werkboek en de oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn situatie en mogelijkheden. Tezamen met de gesprekken die ik met Eppo Broese heb gevoerd is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik mij vrij snel op de arbeidsmarkt kon begeven, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuwe baan binnen 4 maanden. De begeleiding van Eppo heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Hier en daar sturend en steunend en hier en daar coachend en spiegelend heeft hij mij vrij snel weer op de rit gekregen. Er was een goede balans tussen de inhoud van het traject (visie en werkboek) en mijn eigen wensen, vragen en inbreng. Het was een intensief traject met een goed resultaat. Eppo is een prettige coach die ik zeker bij anderen kan/zal aanbevelen!" (Marja).

 • "In de gesprekken die ik met Eppo heb gehad, is er een vertrouwensband opgebouwd. De gesprekken heb ik als opbouwend ervaren. Door die gesprekken heb ik weer voldoende energie verzameld om over een denkbeeldige drempel heen te stappen" (Ralph).

Jan Willem van Sandick

Jan Willem is een zeer ervaren loopbaancoach en kan putten uit een jarenlange, brede ervaring in bedrijfsleven en overheid, vanuit meerdere rollen als accountmanager, in-company trainer-adviseur en tot voor kort als manager/ondernemer in zijn eigen bedrijf.

'Door werkelijk te weten wat je wil, ga je met meer vertrouwen het gesprek aan'

Vanuit -indertijd- de studies Psychologie en Bedrijfskunde, en meer recente vakopleidingen, maar ook vanuit praktijkervaring en intuïtie begeleidt Jan Willem mensen zoals u diepgaand om loopbaan- en levenskeuzes te maken die echt passen. Daarbij zet hij diverse loopbaanopdrachten, tests (indien nodig) en gespreksoefeningen in om u het inzicht te geven wat helpt uw loopbaan goed voort te zetten. 

Image

50+ Carrière klanten over Jan Willem

 • "Jan Willem was een enthousiaste en hartelijke coach. Ik heb een goed en vertrouwelijk contact gehad met mijn coach en we konden goed samenwerken aan mijn cv en mijn solicitatie brieven. Het was een fijne ervaring. En heb meer geleerd over het opstellen van een solicitatie brief. En er kwam duidelijk naar voren wat mijn sterke kanten zijn tijdens onze gesprekken. Heb ook meer kunnen verwerken dat ik mijn baan ben verloren. Dus al met al een zeer goede ervaring". (Biba)

 • "Jan-Willem heeft mij uitstekend geholpen, om mijn positie op de arbeidsmarkt te versterken. Mezelf te begrijpen in wat ik wel en vooral ook niet (meer) zou willen en daar dan het maximale uit te halen. Het resultaat: een prachtige nieuwe vaste baan bij een heel fijn bedrijf onder prima voorwaarden. Ik ben Jan-Willem daar erg dankbaar voor! Ik zou iedere 50 plusser die in dezelfde situatie zit als ik zat, jullie aanraden. Jan-Willem, nogmaals bedankt! We houden contact". (Frank)

 • "Veel dank, ik heb een baan en vanaf nu zou ik dit een onderdeel willen maken van mijn denken over werk. NIet alleen als ik werk zoek, maar altijd. Ik heb JW als een zeer prettige coach ervaren, heel empatisch en hij heeft me geholpen mijn zelfvetrouwen te hervinden en doen inzien wat ik kan" (Mark).

 • "Jan Willem is een geweldige coach. Hij is positief, enthousiast, betrokken, sociaal, altijd bereikbaar als nodig. Hij is heel sterk in het analyseren en begrijpen van situaties. Waarna je beter begrijpt hoe je je voor kunt bereiden op vergelijkbare situaties. Waar Jan Willem mij erg mee geholpen heeft is me zeer intensief voor te bereiden op gesprekken. Door in kaart te brengen welke “problemen” er zijn binnen deze specifieke organisatie / baan, vervolgens te bepalen welke kwaliteiten die ik heb, ingezet kunnen worden in die situatie, (wat kan ik oplossen) kon ik me veel beter voorbereiden op gesprekken. En met succes!" (Ilona).

 • "Het resultaat was voor mij uitstekend. Ik wist niet wat me te wachten stond en ben er open ingegaan. Het resultaat was voor mij niet een baan of iets dergelijks. Meer het traject zelf om te ontdekken wat ik nou echt wil. Ben ik diegene die ik denk te zijn. Meer naar mijn hart op zoek welke passie mij het meeste waard is. Door dit traject ben ik wederom bevestigd dat mijn koers, welke dat ook is, als ik die met mijn benadering en enthousiasme doe altijd slaagt. En dat heeft een mens zo nu en dan nodig, bevestiging. Jan Willem heb ik meerdere malen bedankt en vooral een gecomplimenteerd met zijn fijne manier van feedback geven. Door zijn inzicht en empathie heeft hij altijd de juiste bewoording paraat. Dankzij onze klik hebben we nog steeds contact, het traject was al ruim afgelopen. We hebben nog steeds contact en dat zegt wat over zijn manier van werken, hij blijft betrokken en geïnteresseerd naar je. Dat maakt hem een geweldig mens en goede coach. Succes allen samen en wie weet tot ziens. Ik zal Jan Willem zeker voordragen als iemand daar behoefte aan heeft". (Met vrolijke groet, André)
 • "Zeer zorgvuldige begeleiding en ingaan op persoonlijke vraagstukken qua inhoud en proces.Veel inlevingsvermogen betreft de situatie waarin ik verkeerde en goed en flexibel omgegaan met alles wat zich voordeed. Ik heb veel steun en aandacht en motivatie ervaren tijdens het traject wat mij stimuleerde om ook in moeilijke. momenten verder te gaan" (Kerstin).

 • "Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik van Jan Willem kreeg. Ik had meteen een klik met Jan Willem en ben tot de dag van vandaag blij dat ik voor hem koos (had een intake gesprek met 2 andere bureaus)." (Michèle).

 • "Hartelijk dank voor de begeleiding door Jan Willem van Sandick. Ik heb het traject met plezier en succes doorlopen en ben er zeer mee geholpen!" (Jerry).

 • "Het altijd kunnen mailen en dan snel antwoord krijgen heb ik als zeer nuttig/prettig ervaren. Ik had liever afspraken/sessies van een uur gehad. Afspraken van beide kanten uit korte tijd van tevoren kunnen veranderen vond ik zeer relaxed. Dit traject vond ik zeer prettig en ik zal ook zeker mensen aanraden ook bij jullie een traject te volgen". (Paula).

 • "Ja, ik ben blij met hoe ik er nu voorsta. Ik heb een baan die welliswaar officieel een 'demotie' is maar waar ik heel blij mee ben omdat het NU is wat ik WIL, blij van wordt en straks misschien weer gaat bieden wat ik ook KAN" (Mariska).

 • "Ik heb de begeleiding als zeer warm, prettig en waardevol ervaren. Het heeft geholpen snel weer in balans te komen en daardoor een baan te verwerven" (Arnold).

 • "Heb de betrokkenheid van mijn coach als erg fijn ervaren" (Claudia).

 • "Mijn coach was een prima, ontzettend aardige en betrokken persoon. De begeleiding heeft mij in de eerste 3 à 4 sessie zeker geholpen in het krijgen van meer zelfvertrouwen waaraan het ontbrak door ontslag op deze leeftijd. Ook heeft het geholpen in het focussen op een richting die bij mij past. Ik vond het wel duur." (Eugenie).

 • " Ik heb een leuke nieuwe baan! De flexibele opstelling van de coach was heel plezierig. Het was echt maatwerk. Tijdens het traject wisselden de omstandigheden en vooruitzichten regelmatig. De coaching werd daar op mijn verzoek op een fijne manier op aangepast. Ook altijd (!) snelle reactie op mijn tussentijdse feedback-vragen was heel plezierig en nuttig!" (Jolanda).

Investeer in uw loopbaan, het levert u zoveel op.

Wilt u meer weten of kennismaken met de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

coaching@50pluscarriere.nl

telephone icon red085 - 3035317