Regio Haarlem
Eppo Broese van Groenou

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Haarlem is Eppo Broese van Groenou. Eppo heeft een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven opgedaan, onder andere op het gebied van pensioenen. In 2011 is hij als zelfstandig loopbaancoach en trainer gestart om ervaren werknemers te begeleiden en motiveren met hun loopbaanvragen.

Eppo heeft een executive coach- en masteropleiding gevolgd bij MMS Worldwide. Daarmee is hij ook gecertificeerd door zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

"Klaar voor de arbeidsmarkt"

Eppo is ook als zelfstandig ondernemer eerder succesvol geweest, een ervaring die in uw loopbaantraject goed van pas komt. Hij is resultaatgericht en een netwerker. Eppo maakt u 'arbeidsmarktklaar' om te gaan doen wat bij u past en wat u leuk vindt.

Eppo is partner van 50+ Carrière en trainer voor onder andere de workshops 'Netwerken naar werk' en 'Ervaring Werkt'. 'Ervaring werkt' is gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid bij organisaties. Ook daar komt zijn levenservaring, positivisme en pensioenkennis uitstekend van pas.

Wilt u een advies of komen kennismaken? Mail Eppo op haarlem@50pluscarriere.nl of bel: 

telephone icon red020 - 6731582

Image
Image
Image

50+ Carrière klanten over Eppo

  • "Ben was overigens erg enthousiast over de workshop, zowel over de inhoud en bijdrage van Eppo als de sfeer". (Cecile, coach te Den Bosch)

  • "Eppo heeft mij begeleid als coach in een lange periode waarin ik twijfelde over de invulling van mijn leven qua werk. Hij luistert, confronteert op een diplomatieke manier en laat je nadenken over wat werkelijk bij je past. Hij is een fijne coach die zich goed kan verplaatsen in de situatie en je altijd weer kan motiveren. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking waardoor ik inderdaad een nieuwe, betere passende rol kon vinden. Ik kan hem een ieder aanbevelen!" (Marjolein)

  • "Eppo luisterde zeer goed en begreep dat ik vaart wilde zetten in het proces dus daarom wekelijks contact en weer snel aan de slag" (Marcel).

  • "Met behulp van de introductie van Eppo ben ik met mijn nieuwe werkgever in gesprek gekomen en aan het werk gegaan. Dank" (Marjolein)

  • "Eppo heeft mijn begeleiding met veel passie opgepakt, is persoonlijk en heeft veel kennis van zaken. Ik zal hem zeker aanraden" (Mark).

  • "Resultaat een goede 8, kortom zeer tevreden over Eppo, hij heeft mij elke keer het juiste zetje gegeven" (Daniëlle).

  • "In mijn proces dat mijn werksituatie plotseling drastisch veranderde heeft Eppo mij coachend zeer professioneel bijgestaan. Dankzij zijn support en kennis heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Het proces was soms confronterend, maar wel altijd opbeurend. Eppo heeft mij geholpen het denkproces te verruimen, zodat ik nu, een nieuwe weg ben ingeslagen" (Richard).

  • "Het werkboek en de oefeningen hebben mij inzicht gegeven in mijn situatie en mogelijkheden. Tezamen met de gesprekken die ik met Eppo Broese heb gevoerd is mijn zelfvertrouwen gegroeid, waardoor ik mij vrij snel op de arbeidsmarkt kon begeven, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuwe baan binnen 4 maanden. De begeleiding van Eppo heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Hier en daar sturend en steunend en hier en daar coachend en spiegelend heeft hij mij vrij snel weer op de rit gekregen. Er was een goede balans tussen de inhoud van het traject (visie en werkboek) en mijn eigen wensen, vragen en inbreng. Het was een intensief traject met een goed resultaat. Eppo is een prettige coach die ik zeker bij anderen kan/zal aanbevelen!" (Marja).

  • "In de gesprekken die ik met Eppo heb gehad, is er een vertrouwensband opgebouwd. De gesprekken heb ik als opbouwend ervaren. Door die gesprekken heb ik weer voldoende energie verzameld om over een denkbeeldige drempel heen te stappen" (Ralph).