Enschede
Willeke Overink

Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Enschede zijn Willeke Overink en Marilou van der Keur. Terwijl Willeke ook 2de spoor coach in de regio Twente is. Kijk op de outplacementpagina hoe wij u in vijf stappen van werk naar werk begeleiden. 

Willeke Overink

Image
Image

Willeke Overink heeft meer dan 25 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Zij kent de arbeidsmarkt door en door. De laatste jaren zet Willeke Overink zich intensief in voor ervaren werknemers en heeft zij al tientallen 50+ Carrière kandidaten met succes naar werk begeleid in outplacement- en re-integratietrajecten. Zij is aangesloten bij de NOBCO.

'Pragmatisch denken en handelen geeft vaart aan uw traject'

Als coach werkt Willeke met individuen en groepen met uiteenlopende veranderingsvragen. Veel voorkomende thema’s zijn: scherp krijgen van jouw focus, duurzame inzetbaarheid, strategisch HRM, persoonlijke- en teamontwikkeling, competentieontwikkeling, stressreductie, solliciteren, presenteren, loopbaanontwikkeling en de juiste vrouw/man op de plek.

Willeke maakt gebruik van Odin Development Compass (ODC). Met het ODC instrument wordt op wetenschappelijke gronden (op basis van het gedachtegoed van Carl Gustav Jung) gemeten welke competenties en onbewuste drijfveren krachtig overeind blijven en gaan vervormen onder druk en stress. Ook geeft het ODC inzicht in competenties die nog ontwikkelbaar zijn voor verdere groei.

50+ Carrière klanten over Willeke

  • "Tevreden over het traject, Willeke heeft me zeker goed geholpen helder te krijgen wat ik wil en daar ook in de gesprekken op een goede manier voor te gaan. Prettige persoonlijke benadering en ze weet je wel positief te motiveren" (Jan).

  • "Ik heb aan Willeke Overink gedurende het gehele traject erg veel steun en advies ondervonden. Vond haar erg betrokken bij mij als persoon. 50+ carrière is voor mij een goede keuze geweest" (Hans).

  • "Willeke is een zeer betrokken coach. Zij straalt rust uit, kan vertrouwen in eigen kunnen (van de klant, van mij dus) goed opbouwen. Komt met goede ideeën en tips" (Martin).

  • "Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Willeke van 50+ Carrière. Haar luisterend oor, sturing en haar adviezen heb ik zeer op prijs gesteld. Ze heeft mijn heel goed geholpen om duidelijk te krijgen wat ik kan en wil. Zonder deze begeleiding had ik mijn zoekrichting veel moeilijker gevonden. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat" (Elma).

  • "Ik kijk terug op een plezierig traject, een stimulans om zelf actief aan de slag te gaan" (René).

Investeer in uw inzetbaarheid. Het levert u zoveel op.

Voor advies op maat

Wilt u meer weten of kennismaken met de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

coaching@50pluscarriere.nl

telephone icon red085 - 3035317