Regio Den Haag
Christel Langejan & Josien Sneek

Drs. Christel Langejan

Image

Christel Langejan werkt sinds 1992 als loopbaancoach en zet zich gepassioneerd in voor vitale en wendbare 50+ medewerkers met loopbaanvragen. Haar specialisatie is stresspsychologie maar Christel noemt zichzelf liever vitaliteitspsycholoog. Vitaliteit is de tegenhanger van stress. Dit komt in haar huidige werk prima van pas. Zij buigt eventuele stress om naar bevlogenheid, zingeving en het beste uit u zelf halen. Na haar studie psychologie is zij zichzelf intensief blijven scholen.

'Stap voor stap van onzekerheid naar vitaliteit'

Zij is gecertificeerd door de school van Coaching, NOLOC geregistreerd, NLP practioner en Heart Math provider gericht op stressvermindering.

Naast intensieve individuele loopbaantrajecten geeft Christel inzichtgevende en activerende trainingen als 'zicht op jezelf', 'effectief netwerken', 'elevator pitch op video' en 'loopbaanvitaliteit'.

Image

50+ Carrière klanten over Christel

  • "Mijn coach vond/vind ik een enthousiast iemand: ze heeft me zeker op goede ideeen gebracht. Het proeffietsen bij haar buren was zo’n goed idee!" (Carla)

  • "Maar kort in de WW gezeten, dus heel tevreden. Het traject met Christel heb ik als zeer plezierig en zinvol ervaren en dat heb ik ook persoonlijk met Christel gedeeld tijdens een wijntje." (Marianne)

  • "Christel heeft mij de afgelopen 1,5 jaar een heel leerzaam, boeiend en mooi pad laten bewandelen, waarin ik veel van haar heb geleerd. Haar adviezen, steun, feedback en aanmoediging hebben ertoe geleid dat ik binnenkort aan een nieuwe mooie uitdaging ga beginnen." (Jeanette)

  • "Traject heb ik positief, prettig en zeer effectief ervaren" (Irene).

  • "Wat het mij heeft opgeleverd is dat er diepgang was en de ruimte om te ontdekken, te onderzoeken, alles op een rijtje te zetten, weer onderzoeken. Deze ruimte van tijd en mindset heeft mij de focus gebracht die ik duidelijk nodig had. Mijn outplacement traject zie ik als een toegevoegde waarde op het gebied van loopbaanbegeleiding, het draait om 'het versterken van mijn persoonlijke ontwikkeling en begeleidend leren. Het gaat veel verder dan 'een les op de arbeidsmarkt'. Om de begeleiding te laten werken, weet de (loopbaan) coach die diepgang te bereiken. Ik ben beter én gelijkwaardiger gaan communiceren, omdat mijn zelfbeeld positiever is geworden en ik leer ook veel makkelijker met de tegenslagen van het leven om te gaan. Dat maakt mij persoonlijk sterker! Een mooi stukje bewustwording!"(Natascha)

Mr. Josien Sneek

Image

Josien Sneek zet zich graag in om met name ervaren ambtenaren te ondersteunen om met plezier te blijven werken.

Als voormalig ambtenaar kan zij zich goed verplaatsen in de ambtelijke praktijk. Ze werkte dertig jaar binnen het openbaar bestuur, waarvan het grootste deel als jurist. Als 50+’er gaf ze een wending aan haar loopbaan en volgde opleidingen voor trainer, coach en e-coach (electronic coaching).

'Kom en blijf in beweging in de tweede loopbaanhelft!'

Sinds 2012 werkt ze als zelfstandig gevestigd coach en trainer. Als professional coach is ze aangesloten bij de NOBCO en als gecertificeerd e-coach level II opgenomen in het International eCoach & eCounsellor Register. Ook is ze erkend NOBTRA-trainer, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepstrainers.

Naast individuele loopbaantrajecten geeft Josien praktijkgerichte trainingen als jobcrafting, loopbaan APK en duurzame inzetbaarheid.

Image

50+ Carrière klanten over Josien

  • "Ik vond Josien een prettige coach. Ze hield rekening met de omstandigheden en paste desnoods het programma aan. Ik heb alle ruimte gekregen van haar en ben op het goede spoor gezet. Het was zeker van mijn kant vanaf het begin een kwestie van vertrouwen. Al vrij snel was dat vertrouwen er 100%. Een geweldige coach! " (Pierre)

  • “Het traject met Josien heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het lijkt alsof ik een metamorfose heb ondergaan. Sommige oefeningen waren echt een eyeopener en brachten mij tot andere inzichten. (Diana)”.

  • "Het traject en resultaat daarvan hebben met een TIEN aan mijn verwachtingen voldaan. Perfect!" (Nancy).

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u meer weten of kennismaken met de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

coaching@50pluscarriere.nl

telephone icon red085 - 3035317