Regio Breda
Riènne Oomes

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Breda en Zuid-West Brabant is Riènne Oomes. Zij is sinds 1990 werkzaam op het gebied van mens en werk. Eerst voor het UWV, later bij Agens, Salto re-integratie, Globalview Implacement en Lee Hecht Harrison. Met deze ervaring is zij vanaf 2009 zelfstandig loopbaancoach voor een diverse groep opdrachtgevers. Riènne is als coach gecertificeerd in TA (Transactionele Analyse) en aangesloten als associate coach bij de NOBCO.

'Richt je op de route, dan komt het resultaat vanzelf'.

Riènne biedt individuele loopbaancoaching voor professionals die een nieuwe stap willen zetten in hun loopbaan en trainingen en workshops op het gebied van effectieve communicatie, arbeidsmarktmarketing, netwerken, talent en de elevator pitch.

Riènne heeft veel ervaring in de branches: zorg en welzijn, onderwijs, gemeentes, woningbouw, maar ook de farmaceutische en hightechindustrie en ICT.

Elk mens wil van waarde zijn in zijn werk. Mensen willen wel verandering, maar niet veranderd worden. Riènne daagt u uit het beste uit u zelf te halen, stap voor stap.

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail ons op breda@50pluscarriere.nl of bel:

telephone icon red076 - 7002043

Image
Image

50+ Carrière klanten over Riènne

  • "Ik had behoefte aan een sparringpartner en in die zin heeft Riènne me goed geholpen.  De instrumenten vond ik aardig maar de gesprekken er over beter. Ik heb werk en aas nu op een vast contract. Veel dank en blijf gezond. " (Patricia) 

  • "Van Rienne kreeg ik steeds een positief gevoel om te solliciteren en zij motiveerde mij hierin. Helaas is het tot nu toe nog niet gelukt om een vaste baan te krijgen. Zelf denk ik dat mijn leeftijd de werkgevers afschrikt om mij verder in het sollicitatieproces te betrekken. Bij de organisatie Zorg Voor Elkaar Breda ben ik als vrijwilliger gestart met het uitvoeren van technische hulp bij mensen, die zonder die zorg in een verpleeghuis terecht zouden komen. Nu kunnen ze nog zelfstandig blijven wonen. Mijn werkzaamheden worden gewaardeerd. Mijn sollicitatiebrieven hebben een duidelijke strekking naar de functie waar ik op solliciteer. Iedere brief is anders opgesteld. Ik ben nog steeds positief gestemd dat ik een baan kan krijgen. Het traject heeft mij zeker op een goede manier geholpen". (George)

  • "Het traject was duidelijk en gestructureerd van opbouw met een goede persoonlijke benadering" (Jos). 

  • "In de zoektocht 'wat wil ik / wat kan ik' ben ik samen met Riènne er achter gekomen waar ik in door wil gaan. En Fried, ik vind het fantastisch dat alles zo snel werd geregeld". (Ria)

  • "Ik ben erg tevreden over Riènne en over 50+ Carrière. Toch hoop ik dat ik in de toekomst geen beroep meer op jullie hoef te doen. Bedankt voor jullie hulp en betrokkenheid" (Chris).

  • "Mocht ik nog een keer in deze situatie komen dan zou ik zo weer door Riènne begeleid willen worden" (Wim).

  • "Ik was sneller dan ik dacht weer aan de slag" (Jan).