Prettig kennis te maken

Onze outplacement- en loopbaancoaches voor de regio Apeldoorn zijn Hella van de Beek en Willeke Overink. Hieronder geven wij graag een eerste indruk en overzicht van hun referenties. Dan heeft u alvast een beeld van uw coach. 

U kunt ons centrale nummer 085-30 35 317 bellen en vragen naar Hella van de Beek of Willeke Overink. Een van onze medewerkers staat u graag te woord voor een eerste advies, terugbelverzoek of in te plannen kennismaking.  

Image

Hella van de Beek

Drs. Hella van de Beek is psycholoog en heeft een brede managementervaring in de zorgsector. Werken met mensen, maar meer gericht op het individu in plaats van het proces bracht haar tot een nieuwe koers als zelfstandig loopbaancoach. Met deze stap is zij haar drijfveer, het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan met alle inzet en motivatie vorm gaan geven. Zij weet uit eigen ervaring dat je nooit te oud bent om van loopbaan te veranderen!

'Je bent nooit te oud voor nieuwe keuzes'

Hella gaat op heldere manier met jou aan de slag om de kern van jouw vragen naar voren te krijgen. Jouw eigen persoonlijke drijfveren en talenten weet ze snel duidelijk te krijgen, als het nuttig is met gebruik van tests. Met zachte hand, maar zonder blad voor de mond, zet ze jou aan het werk om vanuit meer zelfinzicht nieuwe stappen te zetten naar een zinvolle plek in de maatschappij. Als dat vraagt om pragmatische adviezen, ben je ook bij haar aan het goede adres. Door brede werkervaring in senior managementfuncties kan ze goed allerlei organisatorische en politiek-bestuurlijke invloeden helpen inschatten.

Hella is aangesloten bij de NOBCO en aspirant-lid van de Noloc.

Image

Referenties van Hella

  • "Ik heb inzicht gekregen in welke elementen in een baan zouden moeten terugkomen, door met Hella op een rustige en gedegen manier dit onderzoek te doen". (Coreline)

  • "Het traject heeft me focus gegeven, helderheid in mijn kwaliteiten en in ‘essentiële factoren’ die voor mij van belang zijn in een functie; ook met oog naar de toekomst: dat ik me kan blijven ontwikkelen. Veel heb ik gehad aan het stilstaan bij mijn drijfveren (levensloop/hoe was je als kind). En door dieper in te gaan op mijn kwaliteiten en vaardigheden werd voor mij op een logische manier steeds meer duidelijk waar ik goed in ben en wat ik zoek in een functie (bevestiging ervan, maar nu met duiding), , van welke branche ik blij wordt/mijn interesse heeft en waar ik in een functie op moet letten, ook met het oog op de toekomst en verdere ontwikkelmogelijkheden". (Francisca).
  • "Het loopbaantraject heeft me een baan en leertraject opgeleverd in de zorg. Dank"! (Jacintha)

  • "Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik wil qua werk in de toekomst. Het traject heeft mij meer vertrouwen gegeven in de kwaliteiten die ik heb en op welke manier ik die het best kan benutten". (Thomas)
Image

Willeke Overink

Willeke Overink heeft meer dan 25 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Zij kent de arbeidsmarkt door en door. De laatste jaren zet Willeke Overink zich intensief in voor ervaren werknemers en heeft zij al tientallen 50+ Carrière kandidaten met succes naar werk begeleid in outplacement- en re-integratietrajecten. Zij is aangesloten bij de NOBCO.

'Pragmatisch denken en handelen geeft vaart aan uw traject'

Als coach werkt Willeke met individuen en groepen met uiteenlopende veranderingsvragen. Veel voorkomende thema’s zijn: scherp krijgen van jouw focus, duurzame inzetbaarheid, strategisch HRM, persoonlijke- en teamontwikkeling, competentieontwikkeling, stressreductie, solliciteren, presenteren, loopbaanontwikkeling en de juiste vrouw/man op de plek.

Willeke maakt gebruik van Odin Development Compass (ODC). Met het ODC instrument wordt op wetenschappelijke gronden (op basis van het gedachtegoed van Carl Gustav Jung) gemeten welke competenties en onbewuste drijfveren krachtig overeind blijven en gaan vervormen onder druk en stress. Ook geeft het ODC inzicht in competenties die nog ontwikkelbaar zijn voor verdere groei.

Image

50+ Carrière klanten over Willeke

  • "Tevreden over het traject, Willeke heeft me zeker goed geholpen helder te krijgen wat ik wil en daar ook in de gesprekken op een goede manier voor te gaan. Prettige persoonlijke benadering en ze weet je wel positief te motiveren" (Jan).

  • "Ik heb aan Willeke Overink gedurende het gehele traject erg veel steun en advies ondervonden. Vond haar erg betrokken bij mij als persoon. 50+ carrière is voor mij een goede keuze geweest" (Hans).

  • "Willeke is een zeer betrokken coach. Zij straalt rust uit, kan vertrouwen in eigen kunnen (van de klant, van mij dus) goed opbouwen. Komt met goede ideeën en tips" (Martin).

  • "Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Willeke van 50+ Carrière. Haar luisterend oor, sturing en haar adviezen heb ik zeer op prijs gesteld. Ze heeft mijn heel goed geholpen om duidelijk te krijgen wat ik kan en wil. Zonder deze begeleiding had ik mijn zoekrichting veel moeilijker gevonden. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat" (Elma).

  • "Ik kijk terug op een plezierig traject, een stimulans om zelf actief aan de slag te gaan" (René).