Apeldoorn
Joop Kuiper

Uw loopbaanadviseur voor de regio Apeldoorn is Joop Kuiper. Joop is een ervaren loopbaancoach en heeft een stevige achtergrond als P&O adviseur, manager en projectleider op het brede gebied van HRM.

Hij heeft gewerkt bij toonaangevende organisaties in Apeldoorn in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en heeft zich vervolgens gevestigd als zelfstandig loopbaancoach voor ervaren werknemers. Gedurende zijn loopbaan heeft Joop een stevig netwerk opgebouwd dat hij graag voor anderen openstelt.

'We gaan hard aan de slag en altijd positief'

Joop heeft diverse opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van mens en werk waaronder een post-doctorale opleiding HR strategie, mediation, coaching en een masterprogramma professionele loopbaanbegeleiding.

Joop is als coach gecertificeerd gebruiker van de TMA instrumenten. De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk om een objectieve en diepgaande analyse van drijfveren, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden te maken.

Hij heeft de afgelopen jaren veel mensen begeleidt die vastliepen in hun werk, die te maken kregen met een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag en die door de bomen het bos niet meer zagen. Als coach kan hij je helpen de juiste weg te kiezen in de richting van een nieuwe baan of als zelfstandige.

Joop adviseert u graag welke begeleiding het beste bij u past. Mail Joop op apeldoorn@50pluscarriere.nl of bel ons op:

telephone icon red026 - 2022159

Image
Image

50+ Carrière klanten over Joop

  • "Ik ben tevreden over het traject en de richting dat het mij heeft gegeven. Joop heeft me verschillende mogelijkheden laten zien of geschapen middels contacten met anderen. Ik wens jullie succes met jullie bedrijf dat naar mijn idee een goede plek heeft en verder kan hebben voor outplacement". (Edwin)
     
  • "Joop Kuiper heeft mij uitstekend geholpen, in woord en daad! Hij heeft mijn sollicitatiebrieven en CV becommentarieerd en suggesties gedaan voor verbetering. Gesprekken voorbereid en bovenal bijgedragen aan een beter beeld van mijzelf en mijn omgeving. Top! Hartelijk bedankt!" (Andreas)

  • "De begeleiding door Joop was prima, ik voelde me gehoord. Joop heeft mij goed geholpen met de manier van omgaan met de problemen die ik had. Ik kan weer op een fijne manier verder." (Mijrie)

  • "Joop, hartelijk dank voor je coaching. Vertrouwen houden, positief en actief blijven, volhouden werkt." (Gerard).

  • "De zoekrichting had ik zelf al vaststaan maar de begeleiding was verder prima" (Roos).

  • "Ik heb de sollicitatie gesprekken goed voor kunnen bereiden. Mooi om zo snel weer aan het werk te zijn. Hij heeft een paar goede tips gegeven, en we hadden samen een goede klik". (Ruurd).

  • “Door de voorgenomen sluiting en overplaatsing van mijn vestiging verkeerde ik in grote onzekerheid over mijn baan en mijn toekomst. Joop heeft me in korte tijd weer op weg geholpen. Ik heb Joop leren kennen als een betrokken vraagbaak, als een energieke coach en als een vakkundig professional die snel tot de kern komt van de vraagstukken.” (John)

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u kennismaken en meer weten over onze coaching en de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.