Almere - 't Gooi
Rianne de Bont & Fried Le Poole

Prettig kennis te maken

Onze outplacement coaches in de regio Almere - 't Gooi zijn Rianne de Bont en Fried Le Poole.  Kijk op de outplacementpagina hoe wij u in vijf stappen van werk naar werk begeleiden.

Rianne de Bont

Rianne de Bont is sinds 2002 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach. Zij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties, binnen en buiten de overheid. Haar cliënten omschrijven haar als: enthousiast, positief, doortastend en praktisch vanuit een oprechte belangstelling.

Rianne begeleidt veel mensen via individuele trajecten maar verzorgt daarnaast ook workshop zoals ‘Het Merk Ik’, “Netwerken” en “Solliciteren". Zij heeft veel ervaring met de doelgroep 50+, onder andere in de logistieke en financiële wereld en bij de overheid. Door haar grote netwerk heeft zij connecties bij verschillende bedrijven en organisaties.

'Er leiden meerdere wegen naar uw nieuwe baan'

Door voor verschillende organisaties te werken is haar kennis van de arbeidsmarkt groot. Zij weet wat werkgevers belangrijk vinden. Zij is intensief betrokken bij het thema “duurzame inzetbaarheid” en heeft dit binnen verschillende organisaties op de kaart gezet.

Rianne is lid van de Nobco, de beroepsvereniging voor (loopbaan)coaches en houdt haar vakkennis onder andere scherp door lid te zijn van de Kwaliteitskring van de Noloc in de regio Gooi en door regelmatig seminars op haar vakgebied te volgen. Daarnaast is zij gecertificeerd voor het afnemen van assesment tests zoals de OPQ, Facet5, LTP en LDC LINC.

Image
Image

Klanten over Rianne

  • "Door de coaching van Rianne heb ik veel inzicht gekregen in wat ik wil en wat bij mij past. Rianne zegt niet alleen maar wat je wilt horen, maar blijft scherp en kritisch waardoor jij zelf met de antwoorden komt. Dat heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik waardeer haar enorme betrokkenheid en de nazorg". (Femke).

  • "Ik heb de gesprekken met Rianne, mijn coach als heel prettig ervaren, als een positieve steun in een onzekere tijd. Alle lof voor Rianne!" (Ada)

  • "Geweldige coach, kan goed luisteren, geeft fijne adviezen en is een prettige gesprekspartner" (Cecilia).

Mr. Fried Le Poole

Fried Le Poole zet zich sinds 2004 in als oprichter van 50+ Carrière voor ervaren werknemers op de arbeidsmarkt. Niet alleen als loopbaancoach, maar ook als trainer op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zijn handelswijze is pragmatisch en arbeidsmarktgericht.

'We hebben zoveel ervaring en kijken naar de mogelijkheden die daarbij passen'.

Fried is afgestudeerd jurist en heeft in de eerste 16 jaren van zijn loopbaan gewerkt in de marketing en nieuwe media voor o.a. Nutricia, Colgate-Palmolive en de Telegraaf. Hij zag in die tijd een arbeidsmarkt waar slecht werd omgegaan met de mogelijkheden van 50+ werknemers en richtte daarom 50+ Carrière op.

Als ondernemer met een uitgebreid netwerk is hij goed ingewerkt in de arbeidsmarkt voor ervaren werknemers en inspireert hij zijn klanten om te kijken naar kansen in de toekomst.

In zijn aanpak volgt hij zijn beproefde methode en de 50+ Carrière werkmap met oefeningen en informatie, welke helpen inzicht te krijgen in wat u wilt en kunt en wat past bij uw volgende loopbaanstap. Door zoveel mogelijk focus aan te brengen in uw zoekrichting wordt uw presentatie sterker en nemen de baankansen toe bij de arbeidsmarktbenadering.

Image

Referenties van Fried

  • "Ik begrijp nu waar ik me op moet gaan richten, je hebt me goed geholpen." (Mark)

  • "Fijn om via jouw netwerk verder te komen." (Hilde)
  • "Was geen makkelijk traject om voor mezelf te beginnen. door meer naar buiten te treden kon ik stappen zetten. Stap voor stap ben ik begonnen en so far so good." (André)

  • "Gelukkig namen we de tijd om mijn vertrek goed te verwerken. Veel dank voor het geduld. Mijn nieuwe baan is tijdelijk, maar beter iets dan niets." (Yvonne)

Investeer in uw loopbaan. Het levert u zoveel op.

Wilt u meer weten of kennismaken met de ervaren coach bij u in de regio? Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

coaching@50pluscarriere.nl

telephone icon red085 - 3035317