Regio Alkmaar
Elly Dikker en Sylvia van Dongen

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Alkmaar is Elly Dikker. Elly heeft een stevige achtergrond in diverse rollen in het bedrijfsleven. Als projectleider, consultant en coach op het brede terrein van HRM. Zij werkte voor grote bedrijven in diverse branches.

Elly begeleidt ervaren mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Met oog voor uw unieke loopbaanwensen, werkt zij samen met u aan het hervinden van richting, uw eigenheid en zelfvertrouwen om (opnieuw) te kunnen floreren.

'Naast uw loopbaanvraag, zet ik u vooral ook als mens centraal'

Tijdens het traject krijgt u haarscherp in beeld wat u echt belangrijk vindt, waarin u op uw best bent en waar u energie van krijgt. Parellel daaraan begeleidt zij u bij het zetten van concrete stappen om uw werkwensen te realiseren. Ze benut daarbij haar psychologische, organisatie- en arbeidsmarkt kennis.

Elly is ervan overtuigd dat het vergroten van uw zelfredzaamheid, vitaliteit en werkplezier zullen helpen bij de voortzetting van een waardevolle carrière.

Sinds 2009 is Elly zelfstandig loopbaan-, stress & burn-out en managementcoach. Zij haalde haar Master in Managing Human Resources aan een Engelse universiteit. In 2008 volgde zij een opleiding tot doelgericht coach en specialiseerde zich tot loopbaan- en stress & burn-out coach via diverse leergangen. Elly is NOLOC erkend loopbaancoach en gecertificeerd voor DISC Persoonlijke Stijl profielen. Zij coacht vanuit haar kantoor in Castricum of vanuit Purmerend.

 

Wilt u een advies of komen kennismaken? Mail Elly op castricum@50pluscarriere.nl of bel:

telephone icon red020 - 6731582

Image
Image

50+ Carrière klanten over Elly

 • "Ik ben nog steeds en zal dat altijd zijn, blij dat ik Elly Dikker als coach heb gehad. En ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen mensen die een coach zoeken. Of werk zoeken en een coach nodig hebben. Jullie van 50+ carierre doen ontzettend goed werk. Toen ik belde ergens in mei 2019 werd ik meteen ontzettend vriendelijk gewoord gestaan. En Elly heeft dat stukje goed en zeer professioneel voortgezet. Ik ga haar zeker missen, ook als persoon.
 • De linked in cursus in Amsterdam was ook ontzettend leuk en leerzaam. Daarna had ik toch meer door hoe mijn eigen netwerk voor me kon werken. Super. Dank jullie wel." (Thea)

 • "Elly Dikker heeft mij goed op weg geholpen, vooral begripvol." (Anjo).

 • "Elly heeft mij op de juiste momenten geconfronteerd en gesteund waardoor ik met een andere bril naar situaties leerde kijken en stappen kon maken. Daarnaast is zij een empathisch en prettig mens". (Trudie)

 • "Ik ben aangenomen als receptiemedewerker. zo'n baan en locatie stond zeker op mijn verlanglijstje en je ziet het 't komt je uiteindelijk toch toe, zeker dankzij jou goeie tips en begeleiding van het 50+ traject is het toch op mijn 62e gelukt. groeten" (Sjaak).

 • "Ik vond het heel prettig om in deze periode de mogelijkheid te hebben om met een neutrale persoon (niet privé gerelateerd) te praten. Daarbij komt dat Elly een fijn mens is waar je je veilig bij voelt en die heel goed in staat is om positieve feedback en een positieve stimulans te geven". (Jesse).

 • "Ik ben erg blij met Elly Dikker. Ze is professioneel / hulpvaardig/ zeer deskundig. En het eindresultaat is een nieuwe baan" (André).

 • "Het outplacement traject heb ik als zeer positief ervaren. Tussen Elly en mij bestond al snel een gevoel van vertrouwen en wij zagen elkaar elke 14 dagen, waardoor de continuïteit ook gewaarborgd was. Als ik in een cijfer uitdruk hoe ik de begeleiding heb beleefd, is dit een 9 waard" (Loes).

 • "Ik heb vorige week een gesprek gehad met Loes en zij heeft traject als zeer prettig ervaren. Dat is allereerst prettig voor haar. In mijn ogen is Loes een voorbeeld voor oudere werkzoekenden. Haar motivatie, inzet, positieve instelling én realistische kijk op de arbeidsmarkt vind ik kenmerkend. Ook voor ons goed om te horen dat het traject bij jullie goed bevallen is. Wie weet kunnen we nog eens iemand aanmelden, op dit moment is er geen traject voorhanden. Maar we houden zeker contact. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!" (Opdrachtgever Eric).

 • "Mijn coach, Elly Dikker, stelde zich op als een zeer innemende en betrokken persoon en na iedere bijeenkomst had ik meer dan voldoende inspiratie opgedaan om een nieuwe baan zullen gaan vinden. Ook de niet zakelijke kant van mijn situatie heeft ze niet ontzien en kon ik het nodige op persoonlijk vlak ook met haar delen. Ik dank haar voor haar inzet" (Sjaak).

 • "Elly is heel positief, heeft een geheel eigen visie en eigen benadering en respecteert daarbij mijn uitgangspunten. Helpt deze zo nodig aan te scherpen. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werkwijze. Ik was verrast hoe ruimtegevend zij was en hoe helend dit was na een frontale botsing met mijn oude werkgever. Ik ben weer volledig aan het werk" (Wiard).

 • "Ik ben door Elly Dikker op een zeer prettige en uitstekende wijze geholpen in mijn outplacementtraject!" (Peter).

 • "Elly Dikker, mijn coach wil ik graag bedanken. Ik voelde gelijk een goede klik. Voor zover mogelijk heeft Elly mij goed op weg kunnen helpen. De onderwerpen werden duidelijk uitgelegd met veel interesse zodat ik het geleerde in het begin direct kon toepassen bij het solliciteren. Elly geef ik een 9 ½ als coach en voor haar begrip en luisterend oor waar nodig een 10!" (Sandra).

Drs. Sylvia van Dongen

Uw loopbaan en re-integratie 2de spoorcoach voor de regio Noordwest-Nederland is Sylvia van Dongen. Zij heeft zich sinds 2005 zelfstandig gevestigd. Sindsdien heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in profit en non profit, met name in het begeleiden van professionals en leidinggevenden die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties, onderwijs, zorg en welzijn.

'Een loopbaan verloopt niet vlekkeloos. Het gaat er om hoe je weer doorgaat'.

CMI logo consultantZe is lid van de NOLOC, gecertificeerd bij het CMI, MBTI, Insights Discovery en voor coaching bij chronische stress en burn-out.

Sylvia heeft gedragswetenschappen gestudeerd aan de VU en o.a. opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaanadvies, training en management. 

Kenmerkend voor haar aanpak zijn:

 • persoonlijk leiderschap, in de zin van zelf het stuur in handen nemen en je richting bepalen,
 • een combinatie van rust, warmte en confrontatie,
 • een gestructureerd programma richting het doel.

Wilt u kennis komen maken met Sylvia of ons advies? Mail ons op castricum@50pluscarriere.nl of bel: 

telephone icon red020 - 6731582

Image
Image

50+ Carrière klanten over Sylvia

 • "Sylvia heeft mij veel geleerd en had altijd een luisterend oor. Ze was altijd enthousiast en ik heb fijne gesprekken met haar gehad. Haar ondersteuning bij (mooie) sollicitatiebrieven hebben 100% bij gedragen aan mijn nieuwe baan". (Regina)